Advies en Begeleiding

Duurzaam Ondernemen - Duurzame Ontwikkeling

Situering

Duurzame ontwikkeling is:

  • Ontwikkeling die tegemoet komt aan de noden van de huidige generatie,
  • zonder het compromitteren van de mogelijkheid van toekomstige generaties om aan hun eigen noden te voldoen.

Duurzaam ondernemen is mogelijk door een geïntegreerde sturing van de onderneming op de ĎTriple Bottom-lineĒ (PPP-EEE):

  • Ecologische dimensie: herstel en ontwikkeling van ďnatural resources’;
  • Sociale dimensie: welzijn, welvaart en ontwikkeling van stakeholders, evenals behoud en vermeerdering van de opties voor toekomstige generaties;
  • Economische dimensie: creatie van een visionaire, levende onderneming in een dito omgeving.

Amelior kan u helpen om te weten te komen hoe duurzaam uw organisatie (bedrijf, overheid, non-profit) wel is. Via een actieplan kan u dan op een strategische manier het pad naar een duurzame organisatie bewandelen.

Maak gebruik van subsidie

Heel wat van de diensten die Amelior aanbiedt komen in aanmerking voor subsidies, indien zowel u als organisatie als de opdracht zelf aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zeker de moeite waard om dit te onderzoeken. U vindt meer info op de pagina Subsidies voor advies en opleiding. U kan ook steeds terecht bij Pascal Anckaert via pa@amelior.be of +32 (0)56 23 20 73.

Inlichtingen

Deze beknopte informatie kan onmogelijk zo verhelderend zijn als een persoonlijk gesprek over dit onderwerp. Daarom zou ik graag samen met u geheel vrijblijvend de behoeftes en mogelijke oplossingen bespreken. Desgevallend breng ik een collega mee als ik van mening ben dat dit, gezien uw wensen en noden, in uw belang is. Bezorg mij via onderstaande knop uw gegevens of bel mij op.

Tot uw dienst
Pascal ANCKAERT
+32 (0)56 23 20 73

Inlichtingen of referenties?