Amelior en Investors in People gaan hand in hand

januari 2009

Amelior kan u op verschillende manieren bijstaan bij uw reis naar het behalen van dit keurmerk.

Advies en Begeleiding

Amelior beschikt met Sigrid Van den Berghe en Pascal Engels†over erkende Investors in People-adviseurs. Als absolute marktleider in België begeleidden zij reeds tientallen organisaties van allerlei grootte en in alle sectoren (publiek en privé, profit en non-profit) naar een Investors in People-erkenning. Zowel Vlaamse, Brusselse als Waalse organisaties deden reeds op hen een beroep. De gecertificeerde adviseurs helpen de organisaties doorheen het Investors in People-project binnen het gedachtengoed van het People management-domein van Amelior: detecteren van verbeteropportuniteiten op vlak van personeels- en opleidingsbeleid, gekoppeld aan een betere en snellere realisatie van de organisatie- en individuele doelstellingen.

Opleiding

Wil u eerste meer te weten komen over Investors in People? Geen probleem. Via diverse modules van een halve dag over een volledige dag, tot zelfs een gedetailleerde opleiding van meerdere dagen, helpen wij u een echte kenner te worden van alle geheimen van Investors in People. Kijk rechts van deze pagina bij "verwante opleidingen" of contacteer ons!

Assessments

In opdracht en onder de vlag van het International Quality Center voert Pascal Engels ook assessments uit op vlak van Investors in People. Als enige Belgische en meertalige assessoren hebben zij reeds heel wat organisaties het Investors in People-label mogen toekennen. Voor meer informatie hierover kan u hen steeds contacteren.

Wat we verkondigen, doen we ook zelf

Investors in People sluit aan bij de kerngedachte van Amelior: ondernemingen leren verbeteren. Vandaar ook dat we het maar normaal vonden zelf door het assessmentproces te gaan.

En met succes! Op woensdag 6 december 2006 onderging Amelior zelf het IiP-assessment. Twee assessoren toetsten in welke mate de IiP-standaard bij het management en de medewerkers van Amelior in de dagdagelijkse praktijk werd omgezet. Met succes, want op het eind van de dag kregen we te horen dat een positief advies zou worden uitgebracht.

Sedert begin januari 2007 is Amelior een door het International Quality Center erkende Investors in People-organisatie.

Ondersteuning

Amelior biedt tevens ondersteunende diensten om Investors in People in de praktijk te brengen. Zo geven we u graag advies rond functiebeschrijvingen, beoordelingssystemen, competentiebeheer, opleidingsprogramma’s, procesbeschrijvingen en interne communicatie.

Op vlak van in company training staan we u graag bij op vlak van onder andere leiding geven, teamwerking, communicatie, functioneringsgesprekken en doelstellingen formuleren.

Contacteer ons

Indien u overtuigd bent dat ook u met Investors in People aan de slag moet of als u graag toch nog één van onze Investors in People-specialisten Ė geheel vrijblijvend Ė bij u op bezoek had gekregen om eerst even verder van gedachten te wisselen en/of een gedetailleerde offerte voor u op te maken, aarzel dan niet ons te contacteren.

Bel of mail naar Pascal Engels, de Investors in People-project leider op 0478 / 34 50 41 of pe@amelior.be.

Klik hier om terug naar de Investors in People-homepage te gaan.

Pascal Engels is specialist people management. Hij heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden en trainen van organisaties op alle aspecten van people management (zowel systemen, methodieken en vaardigheden). Hij is eveneens managing director van Investors in People België waar hij instaat voor begeleiding en certificering van organisaties naar deze standaard voor hoge performantie.†Daarnaast heeft hij ook reeds jarenlange ervaring in het begeleiden van organisaties bij de opzet en het onderhoud van kwaliteitsmanagementsystemen (ISO 9001; kwaliteitshandboeken diverse overheden).†


Lees hier andere blogberichten van deze auteur...

Contacteer de auteur...