AZ Groeninge uit Kortijk kreeg opnieuw label van Investors In People

maart 2018

Overhandiging IIP certificaat aan AZ Groeninge

Az Groeninge uit Kortrijk kreeg opnieuw het label van Investor in People. Liefst 1229 medewerkers, artsen en vrijwilligers vulden de enquête in én 83 namen deel aan de focusgesprekken.

 

 

Beloond voor duurzame inspanning

Een optimale en veilige zorg- en dienstverlening is voor AZ Groeninge een absolute prioriteit! Om deze doelstelling te bereiken, investeren ze in hun medewerkers omdat een goede zorg voor de medewerkers rechtstreeks leidt tot een betere zorgverstrekking aan de patiënt. In 2007 ontving AZ Groeninge voor de eerste keer de internationale erkenning als 'Investor in People', die nu opnieuw herbevestigd werd.

Proficiat voor deze duurzame inspanning! 

Op de foto ziet u Marc Verpoort, HR Director van AZ Groeninge en Pascal Engels, Managing Director van IIP België.

Pascal Engels is specialist people management. Hij heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden en trainen van organisaties op alle aspecten van people management (zowel systemen, methodieken en vaardigheden). Hij is eveneens managing director van Investors in People België waar hij instaat voor begeleiding en certificering van organisaties naar deze standaard voor hoge performantie. Daarnaast heeft hij ook reeds jarenlange ervaring in het begeleiden van organisaties bij de opzet en het onderhoud van kwaliteitsmanagementsystemen (ISO 9001; kwaliteitshandboeken diverse overheden). 

 


Lees hier andere artikels van deze auteur...

Contacteer de auteur...