ISO 22000 implementatie & begeleiding

Doelgroep

Bedrijven die streven naar het behalen van een kwaliteits-en voedselveiligheidssysteem volgens ISO 22000 (Voedselveiligheid Management Systemen – Eisen aan een organisatie in de voedselketen). In tegenstelling tot de andere normen voor voedselveiligheid kunnen ook niet-voedingsbedrijven die diensten verlenen binnen de voedingssector deze norm behalen (denk maar aan transport, reinigingsbedrijven, machinebouw, …)

Doel

  • opzetten van een kwaliteitssysteem dat voldoet aan ISO 22000;
  • opmaken van het HACCP-plan met inbegrip van de volledige risicoanalyse;
  • verlenen van assistentie bij de opbouw van het systeem;
  • voorzien in de nodige opleiding voor de medewerkers.

Aanpak

  • Uitvoeren van een eerste gap-analyse van 1 dag;
  • begeleiding in sessies van 1 - ½ dagen met een interval van 2 à 4 weken, volgens de graad van dringendheid
  • het systeem wordt samen met de klant opgebouwd vertrekkende van basisdocumenten
  • er wordt de nodige opleiding voorzien voor de medewerkers van het labo de begeleiding wordt afgesloten met een volledige audit.

Voordelen

  • de individuele begeleiding maakt maatwerk mogelijk; et afgesproken tijdschema verzekert de voortgang van het project;
  • de expertise van de consultant helpt u om de ‘juiste dingen onmiddellijk juist te doen';
  • externe inbreng vergemakkelijkt elk veranderingsproces;
  • de werkwijze en de duur is afgestemd op de bedrijfsgrootte en op de sector.

Maak gebruik van subsidie

Heel wat van de diensten die Amelior aanbiedt komen in aanmerking voor subsidies, indien zowel u als organisatie als de opdracht zelf aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zeker de moeite waard om dit te onderzoeken. U vindt meer info op de pagina Subsidies voor advies en opleiding. U kan ook steeds terecht bij Pascal Anckaert via pa@amelior.be of +32 (0)56 23 20 73.

Inlichtingen

Pascal ANCKAERT

Deze beknopte informatie kan onmogelijk zo verhelderend zijn als een persoonlijk gesprek over dit onderwerp. Daarom zou ik graag samen met u geheel vrijblijvend de behoeftes en mogelijke oplossingen bespreken. Desgevallend breng ik een collega mee als ik van mening ben dat dit, gezien uw wensen en noden, in uw belang is. Bezorg mij via onderstaande knop uw gegevens of bel mij op.

Pascal ANCKAERT
+32 (0)56 23 20 73

Inlichtingen of referenties?

Vragen?...

+32 (0) 56 20 36 23
info@amelior.be