Wat onze klanten zeggen:


"Dit geeft me de kans om me te laten groeien in mijn functie. Marc Raes is erin geslaagd mijn manier van kijken naar 'leidinggeven', 180° om te draaien. Nu ben ik pas echt overtuigd van het belang en de nodige inspanningen die nodig zijn om met medewerkers om te gaan. Zijn enthousiasme, zijn expertise en zijn ongelofelijke herkenbare voorbeelden, naast de boeiende manier van presenteren zorgt ervoor dat deze basisvaardigheden mij werkelijk zullen bijblijven."

Cursus: 'Basisvaardigheden voor de leidinggevende'

Daphne STAELENS, Wnd.

Daphne STAELENS, Wnd.

Diensthoofd boekhouding, OCMW Gent - Financiën
"Burrick nv is uitermate tevreden over deze accurate milieudoorlichting, rapportering en aanbevelingen. Het geeft ons een duidelijk beeld van de noodzaak over te gaan tot het behalen van de ISO-norm 14001."

Robert Mulkay

CEO, Burrick nv
Robert Mulkay
"De Lean Manufacturing Expert opleiding was een interessant en nuttig lessenpakket met voldoende variatie tussen theorie en praktijk. Desalniettemin ik bij Toyota Boshoku reeds was ondergedompeld in het TPS verhaal, slaagden de docenten er in mij extra tips en tricks bij te brengen bij de implementatie van Lean vanuit hun eigen ervaringen. Aan de hand van 2 Lean games en een bedrijfsbezoek werd alles nog tastbaarder.De nieuwe evoluties naar QRM en Polca toonden aan dat de opleiding mee evolueert met de markttrend waarin flexibiliteit, variatie en snelheid cruciaal zijn. Een aanrader voor iedereen die op de een of andere manier in contact komt met productie en wil streven naar verbetering."

Cursus: 'Lean Manufacturing Expert'

Bart De Clercq

Bart De Clercq

Senior SPM Engineer, Supplier Production Management Department Purchasing Division, Veltion
"Samen met de collega-cursisten volgde ik zowel de basisopleiding als de specialisatie-opleiding PA niveau 2 bij Amelior. Je krijgt er een no-nonsense opleiding met een duidelijk praktische insteek. De zeer up-to-date leerstof wordt gegeven door een zeer uitgebreid netwerk van docenten en specialisten. Naast de leerstof krijg je talloze praktische tools die je in je eigen onderneming kunt aanwenden en gebruiken. Maar wat me het meest beviel, was de hechtheid en de betrokkenheid van de groep waarvan je deel uitmaakt. Toegegeven, we hadden een toffe groep waar reeds veel en diverse kennis aanwezig was. Ook buiten de lesuren werd, nog steeds trouwens, druk gecommuniceerd i.v.m. cursus, eindwerk, opmerkingen, praktische vragen enz. De reeds aanwezige kennis werd vlot met elkaar gedeeld zodat niemand achterbleef. Hier werden vriendschappen voor het leven gesloten!!! Ook de docenten en personeel van Amelior beschouwde je na een tijdje als deel uitmakend van die toffe bende. Pluim voor hen!!! Alhoewel de opleiding wel een inspanning, naast je reeds drukke bestaan vraagt, is deze opleiding in deze instelling zeker een aanrader!"

Cursus: 'Preventie-adviseur niveau 2'

Franky Meurisse

Preventieadviseur, Magazijnier, Deknudt Mirror Works
Franky Meurisse
"De cursus is zeer praktijkgericht en je kan deze onmiddellijk gebruiken op de werkvloer. Pluspunt is dat de medecursisten collega's zijn van andere bedrijven en je alzo meerdere invalshoeken hebt."

Cursus: 'Leidinggevende vaardigheden voor teamleaders'

Benny Verhaegen

Benny Verhaegen

Technik Prozessen Karosseriebau, Audi Brussel
"De opleiding heeft ertoe bijgedragen dat ik mezelf beter heb leren kennen, maar ook mijn leidinggevenden en collega's anders ben gaan bekijken. Het geeft je een beter inzicht in hoe je je baas of collega's het beste aanspreekt om tot een zo goed mogelijke samenwerking te komen. Ook leer je uit deze opleiding dat er achter een gezicht vaak meer verborgen zit dan wat het lijkt. Ik ben zeer tevreden dat ik deze opleiding mocht volgen, het is een ware 'eye-opener'."

Cursus: 'Management assistant vervolmaking naar co-manager'

Leda Overheul

Management assistent, TVM België
Leda Overheul