MS Project voor gevorderden

Een onmisbare ondersteuning voor de gevorderde MS Project gebruiker

2-daagse vervolgopleiding

MS Project Professional is een toonaangevende, end-to-end-oplossing voor projectbeheer met intuïtieve hulpmiddelen voor planning, resourcebeheer en samenwerking. In deze training voor gevorderden leer je bijkomende tips & tricks om jouw project nog vlotter tot een goed einde te brengen.

Waarom deze thematiek?

Microsoft Project is voor velen een onmisbare ondersteuning bij het methodisch leiden van projecten. Eens gebruiker, ondervindt u de behoefte om de verdere mogelijkheden van deze software te ontdekken, met name in het automatiseren, het personaliseren naar de eigen projectomgeving e.d. 

Wat mag u verwachten tijdens de opleiding?

Deze training is volledig interactief: elke deelnemer werkt aan een laptop, die hij of zij zelf meebrengt, en past de aangereikte stof onmiddellijk toe in aangepaste oefeningen.

Wat is het resultaat in uw dagelijks werkveld?

U kent de vele mogelijkheden van MS project en kan uw projecten nog beter, sneller, efficiënter, ... plannen en opvolgen.

Voor wie?

Gebruikers van MS Project 2010, 2013, 2016, 365 Pro en Online Professional die de basisopleiding achter de rug hebben en verder willen gaan: de werkomgeving aanpassen, diepgaander analyses maken, beter werken met meer projecten tegelijk, im- en exporteren, en automatiseren met VBA.

Programma

Dag 1

 • Eigen aanpassingen kunnen aanmaken
  • filters en groepen
  • (berekende) velden
  • tabellen en weergaven
  • rapporten

Dag 2

 • Data kunnen analyseren (taakcontrole, projectbestanden vergelijken, projectkosten, teamplanner, draaitabellen en -draaigrafieken in Excel)
 • Projectsjablonen, overzichtsplanningen en resourcegroepen kunnen maken en gebruiken
 • Importeren en exporteren van en naar Excel, Outlook, ...
 • Macro’s kunnen maken en gebruiken

Cursusmateriaal

Elke cursist brengt een laptop met MS Project 2010/2013/2016/365 Pro/Online Professional, bij voorkeur de laatste release, mee naar de opleiding, zodat alles onmiddellijk ingeoefend kan worden. De Engelse versie geniet de voorkeur, zeker als u een Engelstalige Windows-versie heeft. U gebruikt met de laptop het beste een computermuis, dat werkt (veel) sneller dan via de touch pad.


 
 

 

Getuigenissen

"Ervaren lesgever, goed voorbereid en met een goede heldere cursus."

Karin Voets - Digipolis

Trainer

Theo DE KREIJGER heeft 15 jaar ervaring als trainer, coach en consultant van Microsoft Office Project. Hij verzorgt basis trainingen en gevorderde trainingen voor gewone gebruikers, maar ook VBA trainingen, masterclasses en maatwerktrainingen voor specialisten. Tevens heeft hij 20 jaar ervaring met het trainen van gebruikers van de andere Office pakketten, al of niet in combinatie met Project. Hij verzorgt ook zeer regelmatig in-company trainingen bij grote nationale en internationale bedrijven en instellingen. Zijn trainingen zijn meer dan kennisoverdracht. Ze zijn vooral gericht op een gestructureerde en inzichtelijke aanpak van projectcases. Hij brengt in zijn trainingen ook zijn ervaring mee als projectleider van internet- en multimedia projecten van kleine en middelgrote bedrijven.

Praktisch

Inlichtingen

"Ik neem graag met u contact op voor meer info, als u mij via onderstaande knop uw gegevens bezorgt. U kan me ook gerust bellen."

Jan SEGIER
+32 (0)56 23 20 64

Contacteer mij

Inschrijven

Deze opleiding is op korte termijn enkel via in-company training te bestellen. Wij willen u graag verwittigen mocht dit wijzigen of kunnen vrijblijvend met u de mogelijkheden bekijken.

verwittig mij

Heeft u een aantal medewerkers die deze training zouden kunnen volgen? U bepaalt volledig zelf waar en wanneer u deze opleiding organiseert, als u kiest voor een incompany training. Ook de inhoud en desgewenst de taal kan eventueel afgestemd worden op uw noden.

Incompany trainingen bieden u een aantal klantgerichte voordelen:
 • economisch interessanter;
 • training op maat: oefeningen, voorbeelden en praktijkgevallen uit uw bedrijf;
 • flexibiliteit qua organisatie: plaats en tijdstip worden afgesproken;
 • mogelijkheid om de opleiding eventueel in een andere taal aan te bieden.

Meer info aanvragen kan u hier