Brand to the Future

International employer branding event

Where HR and marketing blend

Een uniek eventcongres emplyer branding

Bedrijven en non-profitorganisaties staan voor dezelfde gigantische uitdagingen. Hoe verleidt en houdt u het juiste talent? Hoe wordt en blijft u een aantrekkelijke werkgever? Cruciale vragen waarop én HR én marketing én de bedrijfsleider – uw hele bedrijf of organisatie – het antwoord moeten bieden. Het allereerste Brand to the Future-congres is een goed begin om ook morgen succesvol te zijn.

Voor een uniek publiek

Brand to the Future richt zich tot CEO's, HR-verantwoordelijken, marketeers, leidinggevenden bij non-profitorganisaties… kortom, iedereen die mee het imago, de aantrekkingskracht en de toekomst van zijn organisatie bepaalt.

Met unieke Sprekers

DUVAL BRANDING

Duval Branding helpt bedrijven de stap te zetten naar het (her)ontdekken van wie ze werkelijk zijn, waarna deze visie en identiteit vertaald worden in een coherente en inspirerende communicatie. Marc Wellens, Managing Director & Founder van Duval Branding gaat dieper in op hoe corporate en employer branding zich verhouden tov elkaar. Employer branding is dood, lang leve employer branding?

 

MODERATOR: HANNE DECOUTERE

Hanne Decoutere (1980) was al jaren aan de slag bij de VRT toen ze in september 2012 voor het eerst als nieuwslezeres op het scherm verscheen. Ze werkte eerst voor Jan Van Rompaey in Ombudsjan, dan voor Terzake op Canvas en het Journaal op EEN, waar ze als juriste vooral politieke verslaggeving deed. De beslagen journaliste presenteert en modereert met veel charisma, heeft een bijzondere interesse voor Frankrijk en een zwak voor ballet.

 

MARCUS STUMPF

Prof. Dr. Marcus Stumpf doceert marketing en merkenmanagement aan de FOM Hochschule in Frankfurt am Main. Hij is de oprichter en directeur van het Employer Branding Institute, dat wetenschappelijke inzichten omzet in real business. ‘Moeten kmo's ook aan employer branding doen?', is zijn centrale vraag. Spoiler alert: reken maar van ja!

 

 

TOM LAINE

Tom Laine weet als geen ander hoe je sociale media inzet om het juiste talent aan boord te halen. Altijd pioniert hij in de digitale wereld. Hij is betrokken bij tal van tech start-ups (…) en nu veelgevraagde trainer en key note speaker met wereldwijde ervaring rond media recruitment. Hoe meet u of u goed bezig bent met uw employer branding? Op welk kompas (met welke KPI's) moet u varen?

 

RAF HEROES

Employer branding, allemaal goed en wel, maar wat met bedrijven die verschillende merken in de markt zetten? Hoe gaat u daarmee om? Hoe werkt u consequent aan één employer brand in een multibrand bedrijf? Raf Heroes van Randstad België toont hoe multinaltionals er toch in slagen verschillende merken onder één employer brand te verenigen.

 

 

MARK HORLEY & TOM CHESTERTON

Mark Horley & Tom Chesterton zijn de oprichters van het Britse Tonic Agency. Eerder dit jaar wonnen ze de RAD Award – dé benchmark in de industrie – voor de beste employer branding campagne (voor het Britse leger). Dat ze in die campagne virtual reality inzetten, is niet verwonderlijk: de heren zijn de experts par excellence als het gaat over employer branding in tijden van Vierde Industriële Revolutie.

 

HANS VAN GESTEL

Hans van Gestel is directeur Bouwmensen Eindhoven/Tilburg en projectleider van het Nederlandse Scapetown. Hij weet wat het is als een sector niet sexy genoeg is. Zowel de horeca als de bouw vinden moeilijk gemotiveerd personeel. Hoe krijgt u jongeren zover om te kiezen voor een opleiding in de bouw? Het creatieve antwoord luidt: met Scapetown. Ontdek hoe een federatie zichzelf succesvol verbouwt en vernieuwt.

 

AKI KAKKO

Aki Kakko is oprichter van Candarine en GlobalHRU . Candarine helpt bedrijven bij de transformatie van hun aanwervingsproces van reactief naar proactief. GlobalHRU is een globaal leerplatform voor HR en recruitment professionals. Hij toont ons hoe employer branding te verbinden met de meest nieuwe aanwervingstechnieken. Where HR en Marketing blend in de praktijk!

 

MARC VERPOORT

Marc Verpoort breekt als Human Resource directeur van AZ Groeninge uit Kortrijk een lans voor IiP. IiP staat voor ‘Investors in People' – een drieletterwoord waarmee het ziekenhuis zich profileert en onderscheidt van de concurrentie. Het is een internationale erkenning voor bedrijven die investeren in de groei van hun medewerkers. Een duidelijk missie, een goede teamsfeer, evaluaties die medewerkers doen groeien en leertrajecten zijn slechts enkele elementen van IiP. En vooral: hoe houdt u de juiste medewerkers aan boord?

 

BRUNO DELEPIERRE

Bruno Delepierre is de ontwikkelaar van de software tool Tribeforce. Wat is het doel van Tribeforce? Zowel het werkplezier van de medewerker als de performantie van het bedrijf vergroten. Hoe werkt het? Medewerkers brengen hun talenten en motivatie in kaart. Bedrijven en organisaties krijgen inzicht in hoe ze hen kunnen helpen ontplooien. En of dat motiveert!

 

 

JAN VERHESEN

Jan Verhesen is senior consultant bij ICMA Group. Hij houdt u een spiegel voor. Is uw bedrijf of organisatie een haantje-de-voorste met employer branding of draagt u de rode lantaarn? ICMA Group doet een onderzoek bij de deelnemers aan het Brand to the Future-congres en andere Belgische bedrijven. Zo ziet u waar u staat.

 

Met een uniek programma

8:45 - 9:30   Onthaal & check in

9:30             Opening: Introduction by ICMA - Employer Branding in Belgium ICMA - Jan Verhesen

10:00           One brand: is employer branding dood? Lang leve employer branding - Duval branding - Marc Wellens

10:30           Employer Branding: een strategische keuze - Solita - Kati Kitti

10:50 11:10 Pauze

11:10          Employer Branding in een multimerken bedrijf - AB InBev - Bieke Teerlinck

11:40          Employer Branding in een klein bedrijf? Hoe pak je dit best aan? - Prof. Dr. Marcus Stumpf

12:00          Employer Branding in een klein bedrijf: een case - Calibrate - Nicolas Declercq

12:20 13:30 Lunch

13:30         Employer Branding: hoe meet je hoe succesvol je bent? - Tom Laine

14:00         Internal Branding: technologie kan je helpen - Tribeforce - Bruno Delepierre

14:20        Case: iip als employer brand middel - AZ Groeninge - Marc Verpoort

14:50 15:10 Pauze

15:10        Employer Branding in de non-profit sector - Tonic Agency - Mark Horley & Tom Chesterton

15:40        Hoe kan een sector Employer Branding stimuleren? - Scapetown - Hans van Gestel

16:00        Employer Branding en talent management - Candarine - Aki Kakko

16:30        Netwerk drink

18:00        Einde

Door unieke partners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktisch

Inlichtingen

"Ik neem graag met u contact op voor meer info, als u mij via onderstaande knop uw gegevens bezorgt. U kan me ook gerust bellen."

Jan SEGIER
+32 (0)56 23 20 64

Contacteer mij

Inschrijven

Deze opleiding is op korte termijn enkel via in-company training te bestellen. Wij willen u graag verwittigen mocht dit wijzigen of kunnen vrijblijvend met u de mogelijkheden bekijken.

verwittig mij