Richten en inrichten van een BPM-stafdienst

Advies & Begeleiding

Doelgroep

De BPM stafdienst (of BPM competentiecentrum, de afdeling van de Chief Process Officer, …) die als opdracht gekregen heeft om Business Process Management (BPM) verder te ontwikkelen en implementeren doorheen de organisatie.

Doel

Richten (richting, koers, beleid en strategie) en inrichten (interne organisatie, processen, middelen) van de eigen BPM stafdienst zodat deze dienst in staat is om maximale ondersteuning te geven aan de rest van de organisatie.

Aanpak

  • Opstellen van een SWOT analyse van de BPM stafdienst 
  • Bepalen van de missie en kerntaken van de BPM stafdienst 
  • Opstellen van kritische succesfactoren voor de BPM stafdienst 
  • Opstellen van jaarplan m.b.t. BPM 
  • Bepalen van de vereiste competenties om dit aanbod te kunnen aanbieden 
  • Bepalen van de nodige acties op basis van vorige elementen

Voordelen

Toepassen van de principes van goed management voor de eigen stafdienst

Maak gebruik van subsidie

Heel wat van de diensten die Amelior aanbiedt komen in aanmerking voor subsidies, indien zowel u als organisatie als de opdracht zelf aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zeker de moeite waard om dit te onderzoeken. U vindt meer info op de pagina Subsidies voor advies en opleiding. U kan ook steeds terecht bij Pascal Anckaert via pa@amelior.be of +32 (0)56 23 20 73.

Inlichtingen

Pascal ANCKAERT

Deze beknopte informatie kan onmogelijk zo verhelderend zijn als een persoonlijk gesprek over dit onderwerp. Daarom zou ik graag samen met u geheel vrijblijvend de behoeftes en mogelijke oplossingen bespreken. Desgevallend breng ik een collega mee als ik van mening ben dat dit, gezien uw wensen en noden, in uw belang is. Bezorg mij via onderstaande knop uw gegevens of bel mij op.

Pascal ANCKAERT
+32 (0)56 23 20 73

Inlichtingen of referenties?

Vragen?...

+32 (0) 56 20 36 23
info@amelior.be