Amelior blog van Hendriks John

Artikel

Terug naar Business as Usual met een team thuiswerkers?

Hoewel veel bedrijven al de omslag gemaakt hebben met werken op afstand, zal dit voor sommige organisaties en hun managers een geheel nieuwe ervaring zijn. Wat we allemaal gemeen hebben, is de uitdaging om te blijven focussen, terwijl de wereld om ons heen verandert.Enkele praktische tips en belangrijke vragen voor je team om de komende weken als teamleider mee aan de slag te gaan.

08/05/2020 - Hendriks John
Artikel

Je team motiveren in onzekere tijden

Het zijn heel onzekere tijden. Iedereen in een team worstelt met andere dingen en het kan wel een uitdaging zijn om de motivatie hoog te houden. Investors in People verzamelde 5 weetjes, inzichten en communicatietips om als manager je team doorheen de Covid-19 crisis te loodsen.

16/04/2020 - Hendriks John
Artikel

Waarom een cursus leiderschap goed gekozen en getimed moet worden

Natuurlijk kun je via opleiding je managementvaardigheden aanscherpen. Toch betekent dat niet dat je dan ineens een betere leider wordt.   Hoe je die rol invult, hangt immers voor een groot stuk van je gedragsvoorkeuren en je persoonlijke kwaliteiten af. Wat is dan de juiste weg om leidinggevenden te ondersteunen?   John H. Hendriks van Investors in People geeft een aanzet.

20/09/2017 - Hendriks John