Amelior blog betreffende Amelior

Artikel

Wie zijn onze experten? - Annelies Kimpe

Ook al komt ze vandaag vlot en overtuigend over, er is een tijd geweest dat Annelies Kimpe helemaal niet graag voor een grote groep stond. Die ervaring neemt ze nu mee tijdens de training ‘boeiend spreken en presenteren voor een groep’ bij Amelior. “Als ik het kon leren, dan lukt het anderen ook.”

07/03/2018 - Amelior
Artikel

Wie zijn onze experten? - Kathleen De Rycke

Elke dag weer geven onze docenten en consultants het beste van zichzelf om bedrijven en hun werknemers vooruit te helpen. Benieuwd waar ze hun expertise vandaan halen? Neem dan een duik in deze portretten.

13/12/2017 - Amelior
Persbericht

Autokeuringscentra onder de loep genomen

In opdracht van de Groepering van Erkende Ondernemingen voor Autokeuring (GOCA) werd door Amelior in de periode tussen 30 juni 2017 en 19 juli 2017 een campagne van externe nacontroles uitgevoerd voor de autokeuringscentra van het Brussels Gewest. Amelior is reeds jarenlang de partner van GOCA in het uitvoeren van dergelijke onderzoeken. Er werden 29 lijnen, waar mensen zich aanbieden om hun auto te laten keuren, onderzocht door onze ‘mystery shopper’. Het doel was na te gaan of de autokeuringen correct verlopen en of ze beantwoorden aan de, door de overheid opgelegde, kwaliteitsnormen. Naar aanleiding van de rapportering aan GOCA, liet de bevoegde Staatssecretaris, Mevr. Debaets, volgend persbericht verspreiden:

06/09/2017 - Engels Pascal
Persbericht

Amelior lanceert Amelior Connect

Eind 2015 stelde Amelior vzw zijn nieuwe vorm van lidmaatschap voor: Amelior Connect. Het bestaande lidmaatschap kreeg niet alleen een nieuwe naam en nieuw logo, er werden ook nieuwe voordelen aan gekoppeld. Zo kan men via Amelior Connect nu ook genieten van heel voordelige prijzen bij last-minute inschrijvingen op geselecteerde opleidingen en fikse kortingen op toonaangevende tijdschriften.

20/01/2016 - Kimpe Annelies
Getuigenis

Klantengetuigenissen

 

27/03/2012 - Anckaert Pascal

Tevredenheid troef bij partners en klanten

Op de nieuwjaarsreceptie verbroederden klanten, leveranciers, partners en interne medewerkers van Amelior. Zij klonken op een gezond en succesvol 2012 en een leuk vervolg van hun samenwerking met ons bedrijf.

25/01/2012 - Amelior