Amelior blog betreffende Klantenrelaties

Quotes van klanten

Amelior geniet een ruime bekendheid en een goede reputatie dankzij de open opleidingen. Dat hetzelfde kwaliteitsniveau wordt geboden in de individuele begeleiding of bedrijfsinterne opleiding zal u niet verbazen. Maar misschien hoort u het graag eens van de klanten van de voorbije maanden...

31/01/2012 - Amelior

Innovatietechnieken bevorderen klantgerichtheid

Sterk wisselende behoeften vormen een kenmerk van de huidige tijd.  Daardoor speelt innovatie een steeds belangrijker rol in de organisaties. De wisseling van een productgericht bedrijf naar de ‘Customer focused organisation' zet zich steeds sneller door.

01/04/2011 - Snauwaert Lieven (werkinstr.)

ISO/TS 10004 verduidelijkt meten van klantentevredenheid

ISO/TS 10004:2010 is vers van de pers. Het is een niet-certificeerbare, gedetailleerde technische standaard die uitleg geeft bij het meten en analyseren van klantentevredenheid. “De norm zit goed in elkaar en leest als een cursus die alle best practices bij elkaar brengt”, zegt Ivo Demeulenaere, kwaliteitsconsultant bij Amelior.

06/10/2010 - Huyghe Christine

Op de hoogte blijven van onze opleidingen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Recente blogs

12/11/2019 - Amelior

Financial Management Expert Program - een cursist vertelt

Stephan Stremeersch is postdoctoraal onderzoeker aan de Universiteit van Gent. In zijn huidige functie is hij vooral bezig met research in de farmaceutische sector, maar er zijn grote plannen. Stephan is betrokken bij een spin-off van een van de huidige projecten bij de UGent. Hij is een kei in zijn vakgebied maar de economische achtergrond mocht wat steviger zijn, vond hijzelf: “Ik zocht specifiek een opleiding die me een sterke kennis in financieel management zou geven. Een hands-on ervaring waarmee ik onmiddellijk aan de slag kon. Online kwam ik bij Amelior uit. Toen ook nog een collega Amelior aanbeval, wist ik wel dat het goed zat.”

26/09/2019 - Libbrecht Jan

Statistische software kiezen: JMP of Minitab?

Wie af en toe beroep doet op statistiek om inzicht te verwerven in data, zal al vastgesteld hebben dat Excel geen statistisch pakket is. Niet alleen is de standaard beschikbare “Analysis ToolPak” invoegtoepassing in Excel door weinigen gekend, maar vooral op het vlak van visualisatie, interpretatie en diepgang qua statistiek blijft de Excel gebruiker op zijn honger. Op de markt van statistische software is er een ruim aanbod aan degelijke pakketten. Twee daarvan zijn prominent aanwezig in de bedrijfswereld: Minitab en JMP.

17/09/2019 - Anckaert Pascal

Nieuw kwaliteits-en registratiemodel opent de deur naar 28 steunmaatregelen van de Vlaamse Overheid

Wie beroep wil doen op subsidies of steunmaatregelen vanuit het Departement Werk en Sociale Economie van de Vlaamse Overheid (WSE), Syntra Vlaanderen of VDAB, moet vanaf september 2019 werk maken van het voldoen aan het nieuwe kwaliteits- en registratiemodel dat vanaf dan in voege treedt.