Quotes van klanten

januari 2012

Amelior geniet een ruime bekendheid en een goede reputatie dankzij de open opleidingen. Dat hetzelfde kwaliteitsniveau wordt geboden in de individuele begeleiding of bedrijfsinterne opleiding zal u niet verbazen. Maar misschien hoort u het graag eens van de klanten van de voorbije maanden...

Roger Hemeleers van CHEVRON PHILLIPS CHEMICALS INTERNATIONAL
Over de in company training interne kwaliteitsaudits :
"Professionele, directe en zeer gerichte aanpak voor het begeleiden, opvolgen en trainen van zorgsystemen en medewerkers!"

Henk Zegers van ELOPAK
Over de opleiding voor kwaliteitscontroleurs
"De ervaringen met Amelior en haar medewerkers leren ons dat wordt meegedacht met bedrijf en doelstelling en adequaat gereageerd en geacteerd in het aanbieden van de "juiste" oplossing"

Thomas Tulkens van RÜTGERS BELGIUM
Over de in company training OHSAS 18001 voor interne auditoren
"Opleiding was to the point, praktijkgericht, veel interactie tussen de deelnemers & de lesgever met tips & tricks."

Robert Mulkay van BURRICK J.
Over de initiële milieudoorlichting en rapportering management
"Burrick nv is uitermate tevreden over deze accurate milieudoorlichting, rapportering en aanbevelingen. Het geeft ons een duidelijk beeld van de noodzaak over te gaan tot het behalen van de ISO-norm 14001."

Erlinda De Keyser van ACP BELGIUM
Over Bedrijfsinterne opleiding Coachend Leidinggeven
"De training werd in het algemeen goed tot zeer goed onthaald. De lesgever is zeer ervaren en heeft oog voor de reacties van het publiek tijdens de opleiding. We denken eraan nog een vervolgsessie in 2012 te voorzien."

Wiske Verhaest van VLAAMSE OVERHEID-AGENTSCHAP VOOR NATUUR EN BOS
Over de in company training verandermanagement voor ambassadeurs
"Amelior toonde tijdens een opleiding van drie dagen haar expertise aan inzake verandermanagement. Deze kennis weet Amelior zeer goed over te brengen op de cursisten, niet aan de hand van een kookboekmethode, maar met een praktijkgerichte benadering. Het geschetste theoretische kader heeft telkens een directe link naar en meerwaarde voor het project in kwestie. Met nieuwe inzichten en energie blikken we terug op een geslaagde opleiding en een aangename samenwerking."

Luc Meysman, Safety Coordinator bij CAPSUGEL Belgie
Over de in company training Machinerichtlijn en bijhorende normalisatie
"Amelior is een sterke partner voor het geven van specifieke op maat gemaakte technische bedrijfstrainingen in het vakgebied Veiligheid."

Luc Bierque van QINETIQ SPACE
Over de begeleiding ISO 9001 en AS/EN 9100
"Dhr. Demeulenaere heeft ons direct op het juiste spoor kunnen helpen. Dankzij zijn ondersteuning hebben we zeer doelgericht naar resultaten toe kunnen werken en dit binnen een scherpe planning. M.a.w. deskundigheid m.b.t. ISO9001 en EN9100."

Eric Van Eynde van LVM-LIMBURGSE VINYL MAATSCHAPPIJ
Over de opleiding en begeleiding van het HACCP-team
"De intercomany opleidingen georganiseerd door Amelior zijn steeds zeer efficiënt doordat bedrijfseigen documenten en voorbeelden gebruikt worden die de materie voor de deelnemers toegankelijker maakt, en de lesgever zich reeds inleeft in het bedrijf bij de voorbereiding van de opleidingssessie. Naast het standaardpakket gaat de lesgever tevens op zoek naar specifieke materie en laatst beschikbare informatie indien de organisator van de opleiding aangeeft dat de deelnemers hierin geïnteresseerd zijn.(meedenken naar de toekomst) Deze positieve ervaringen hebben ons aangezet om lid te worden van Amelior en beroep te doen op consultancy bij onze projecten omdat duidelijk werd dat er aan schat aan kennis en expertise voor de bedrijven beschikbaar is."

Over de bedrijfsinterne opleiding tot interne auditor (integratie)
"Na deze positieve ervaringen tijdens de verschillende opleidingen, hebben we beslist lid te worden van Amelior en een project ( re-engineering van een KMS)te laten begeleiden door dhr. Lieven Snauwaert."

Chantale De Bondt van PARTENA-ZIEKENFONDS
Over de review Investors in People
"Pascal Engels is een expert op vlak van Investors In People. Hij leeft zich heel goed in in de problematieken van een bedrijf. Hij leeft zich in in de specifieke moeilijkheden van de sector. Hij is praktisch ingesteld. Hij uit waardevolle adviezen en aanbevelingen."

Marieke Goethals van FRIESLAND CAMPINA BELGIUM
Over bedrijfsinterne training auditor OHSAS 18001
"De materie werd zeer overtuigend gebracht waarbij de trainer iedereen op een interactieve manier door de OHSAS-norm heeft getrokken. Nà de opleiding was de betrokkenheid en medewerking van de deelnemers tot het behalen van het certificaat eens zo groot."

Katrien Van Overvelt van SOCIARE
Over de in company training time management + Outlook
"Praktijkgerichte cursus waar je echt iets aan hebt. Zeer vriendelijke en competente docent."

Gerd Van Melkebeke van PHOTOVOLTECH
Over de in company training OHSAS 18001
"Sterke troeven van deze opleiding: deskundigheid en inlevingsvermogen consultant."

Veronique Vanblerk van DIGIPOLIS
Over de in company training MSP Foundation: Programmamanagement
"Zeer gedegen trainer."

Lieve De Clercq van RYHOVE BESCHERMDE WERKPLAATS
Over de begeleiding Investors in People
"De weg die we samen met Dhr Engels ingeslagen zijn om het Investors in People label na te streven, heeft een algemene dynamiek doen ontstaan in de organisatie. De nulmeting heeft een aantal bevindingen in the spotlight geplaatst waar we ondertussen aan gewerkt hebben, en nog wel een traject te gaan hebben. Op deze manier kunnen we dag na dag telkens blijven investeren in onze mensen. Wat eigenlijk een vertaalslag is van onze missie. Een geslaagd project !"

Nico Dieltjens van XERIUS SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS
Over de in company training projectmanagement PRINCE2 Foundation
"In de loop van mei 2011 hebben wij de kans en gelegenheid gehad om de opleiding Prince2 onder de vorm van workshop te volgen. De voorbereidende lectuur die ons vooraf reeds werd aangeboden, heeft deze 2-daagse nog extra toegevoegde waarde gegeven. Leren door ervaren, ervaren door leren. Begeleid door een enthousiaste en gedreven docent, glasheldere informatie en (ver)nieuwe(nde) inzichten. Gewoonweg de aanrader voor wie efficiënt en effectief een project in de juiste banen wil leiden."

Christ'l Beck van FUJIFILM ELECTRONIC MATERIALS (EUROPE)
Over EHS-ge‹ntegreerde systeemaudits
"De kennis en approach die Thierry gebruikt in elke projectbegeleiding betekent een meerwaarde voor ieder bedrijf. Terecht een zeer goede keuze als consultant of auditor."

Lily Verniers van NEW HOLLAND TRACTOR
Over de in company training Train the trainer
"Kathleen heeft zich dadelijk kunnen inleven in de problematiek van ons bedrijf en het was voor de cursisten een leerrijke en verrijkende opleiding en voor mij als organisator een zeer aangename samenwerking."

Christel Van Den Bosch van HENKEL ELECTRONIC MATERIALS
Over de bedrijfsinterne training OHSAS 18001 & ISO 14001
"Dhr. Uyttenhove is een zeer goede en aangename trainer, zijn vakkennis is zeer goed. Gedurende de training maakt hij dan ook voortdurend links naar ander hoofdstukken wat zeer goed is om het geheel te zien. Verder is hij ook zeer praktisch ingesteld."

Bernard Fieremans van SCHEDL AUTOMOTIVE SYSTEM SERVICE
Over de in company training Statistiek via Minitab
"Amelior is niet de goedkoopste, maar tot hiertoe ben ik altijd zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk en de wijze waarop ze kennis proberen over te dragen. Geen monoloog, maar een dialoog met alle deelnemers en hun kennis in de achtergrond ter verduidelijking waar dit nodig kan zijn."

Gino Dehullu van STAD ROESELARE
Na een individuele coaching
"Een enorm positieve ervaring in het kijken naar jezelf en je eigen verbeterpunten. Ook het contact met mevr. Derycke was professioneel, doch warm. Tijdens het persoonlijk coachingtraject vormde zij een sterk en echt luisterend klankbord voor het geheel van de problematiek."

Ronny Maes van SIEMENS
Over de begeleiding risicobeheerssysteem
"Ik wil zeker AMELIOR aanbevelen ivm RISICO-analyses. Ze zijn expert in hun domein en hebben op alle vragen een juist antwoord. Ze vinden nog steeds de weg door het doolhof van alle normen/wetgevingen! Dit is een zeer positieve eigenschap waar we zeker in de toekomst verder beroep op willen doen! Alvast bedankt voor de afgelopen werken en proficiat voor het alreeds geleverde werk!"

Stephane De Bock van ELECTRABEL SERVICE CENTER ACCOUNTS PAYABLE
Over de in company training werken met derden
"Ik vond de samenwerking zeer professioneel. Het contact met de trainer verliep heel vlot en hij heeft de training op een professionele manier en met kennis van zake geleid."

Christine Cnops van PULLMAFLEX BENELUX
Over de in company training OHSAS 18001
"De cursus werd opgevat en uitgevoerd als een groepsbeleving met veel interactie, dit geanimeerd door een lesgever met kennis ter zake en de vaardigheid dit over te brengen. Deze factoren hebben tot een succesvolle opleiding geleid; namelijk een actievere kennis en correct interpreteren van de OHSAS 18001."

Wodan de Quick van ATLAS COPCO RENTAL EUROPE
Over de geintegreerde KVM audit - update wetgevingsregister
"Door de deskundigheid, praktische kennis en ervaringen, flexibiliteit, actieve houding en inleving in de organisatie en de opdracht zorgt ervoor dat de gepaste service én oplossingen gegeven worden. Een betrouwbare partner waarop we kunnen rekenen."

Annick Heynderickx van BALTA INDUSTRIES
Over de bedrijfsinterne opleiding voor leidinggevenden- communicatie
"Kennis van zaken. Praktijkgericht."

Sylvie Verbiest van DECEUNINCK
Over de in company training SPC (statistische processbeheersing)
"De consultants van amelior slagen erin van aan een ietwat fantasieloze cursus toch een boeiende dimensie mee te geven."

Kurt Andries van LU GENERAL BISCUITS BELGIE
Over de Executive Workshop: Six Sigma
"Wij zien Amelior als een organisatie die ons kan begeleiden in onze weg met six sigma. Vanuit de groep krijgen wij reeds sterke ondersteuning, maar daarnaast hebben we ook lokale specifieke trainingen nodig, en hiervoor is Amelior zeker een sterke partner"

Albert de Vries van NEDTRAIN
Over de opleiding the NedTrain-Way in het kader van standaardisatie
"Deskundig, felxibel, inlevingsvermogen, afspraak = afspraak."

Johan Vaelen van SAPPI LANAKEN
Over de in company training Certified Expert Machine Safety
"Zeer aangename en deskundige samenwerking, veel aandacht en interesse vanuit de groep tijdens de training."

Twan Relouw van NEWAYS HEERLEN
Over de in company training FMEA
"Lieven weet echt veel van de problematiek en is een prettige leraar/coach. hij heeft naast de cursus ook geholpen met beeldvorming om de FMEA thematiek in het bedrijf te borgen."

Pascale Vincke van PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS
Over de in company training interne kwaliteitsaudits 
"Guido heeft meteen aangevoeld dat er behoefte was om veel aandacht te geven aan de basis, de norm ISO9001. Deze materie heeft hij ook efficiënt gebracht met focus op de essentie."

Sonja Van Waeyenberg van INFRABEL
Over de in company training 'klantentevredenheid'
"De geleverde informatie was voor ons heel nuttig en zal ons helpen voor het opstarten van een klantentevredenheidsstudie; ook de input en tips voor het opstellen van de vragenlijsten is zeker interessant. De opgedane kennis zal zeker bij Infrabel kunnen worden toegepast."

Frank De Blende van TESSENDERLO CHEMIE
Over de in company training OHSAS 18000 en interne auditor
"Zeer goede trainer"

Fred Belder van VEGE BENELUX
Over de begeleiding ISO/TS 16949 voor de organisatie in Tunesië
"Lieven heeft op een zeer prettige en professionele manier een prima job gedaan, ik ben daar heel content mee."

Christophe Higuet van Solar Turbines Europe
Over de interne opleiding veiligheidsaudits
"This project was quite difficult to organize as our attendants were coming from many different coutries but Thierry managed to organize an excellent training for a multicultural group."

Ingrid Roll van OPLEIDINGSCENTRUM SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN
Over de in company training Trainingsvaardigheden
"professionele trainer modelfunctie van de trainer en de flexibiliteit. het afstemmen op de doelgroep. op een open manier omgaan met de gegeven feedback was een pluspunt ! besluit : zeer goede trainingsdag die aansloot bij de verwachtingen."

De Rom Herman van INEX
Over de in company training SPC
"Het bevattelijk overbrengen van deze(moeilijke)materie naar de groep. Heb deze materie door de jaren heen al verschillende malen gehoord maar nooit zo goed gedoceerd als dhr Verrept."

Catherine Marton van CFS
Over de in company training Six Sigma Green Belt
"Useful tool to use on regular base within our organisation. Deep knowledge from the trainer."

Dit artikel werd geschreven in opdracht van Amelior.


Lees hier andere artikels van deze auteur...

Contacteer de auteur...

Op de hoogte blijven van onze opleidingen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Recente blogs