Gratis checklist Health & Wellbeing - Psychosociale risicobeheersing

augustus 2018

Gratis checklist Health & Wellbeing - Psychosociale risicobeheersing

Hoe goed scoort uw bedrijf op vlak van de gezondheid en het welzijn van je medewerkers?

De belangrijkste “grondstof” voor elke organisatie zijn nog steeds de medewerkers. En hun belangrijkste inbreng is hun gezondheid en welzijn. Het is daarom gewoon een uiting van gezond verstand om daar de nodige aandacht aan te besteden.

Fysisch, psychologisch en sociaal welzijn staan centraal in de aanpak van IIP Benelux en Amelior. Elk van de drie aspecten is een bouwsteen naar een duurzame aanpak binnen elke organisatie.

Investors In People Benelux en Amelior stellen een nieuwe checklist voor

Maar hoe goed scoort u nu eigenlijk? Investors In People Benelux en Amelior hebben een gratis checklijst samengesteld. Deze checklist moet het je mogelijk maken om “te meten” hoe intens je bezig bent met het fysische, psychologische en mentale welzijn van je medewerkers en waar je grootste risico’s zitten. Hoe vaker je kunt antwoorden met een “voltooid” op de gestelde vragen, hoe beter jouw organisatie bezig is.

De checklist wordt je gratis ter beschikking gesteld, maar we vinden het wel fijn als je daarvoor enkele gegevens achterlaat. Deze gegevens worden gebruikt om je later informatie over onze aanpak met betrekking tot de uitvoering van een risico-analyse psychosociaal welzijn enerzijds (trouwens een wettelijke verplichting in België !) en onze Health & Wellbeing Certificatie anderzijds te kunnen mailen. Natuurlijk staat het je vrij om ons al zelf te contacteren voor meer informatie of vragen.

 

Voor meer info en verdere contacten:

  • Pascal Engels, 0478 34 50 41, pe@amelior.be (voor Investors in People en de Health & Wellbeing Certificatie)
  • Kathleen De Rycke 0495 19 27 31, kdr@amelior.be (voor de risico-analyse psychosociaal welzijn)