Business Process Management consultancy

U wil uw strategische doelen realiseren op een consistente wijze om:

te voldoen aan de verwachtingen van de klanten

waarde te creëren en kosten te reduceren

uw omzet en marge te verhogen

flexibel, snel en wendbaar te kunnen schakelen

risico's te beperken en conform te zijn met wet- en regelgeving

Amelior helpt u verder

Groei verder als organisatie in procesmaturiteit en draag consistent bij tot de realisatie van uw strategische doelen en potentieel. We ondersteunen u met een geschikte aanpak en de prioriteren bij het stapsgewijs implementeren van BPM of Business Process Management.

Verwacht van Amelior

  • Generalisten en Specialisten met jarenlange praktijkervaring
  • Een veelheid aan complementaire expertises
  • Gegarandeerde continuïteit dankzij een sterk netwerk
  • Co-creatie bij het inspireren, optimaliseren en aanwenden van het potentieel van uw medewerkers, teams en organisatie.

Ik help u graag verder

Pascal Anckaert
Pascal Anckaert
Managing Director

Onze experten

ir. Jan Libbrecht

Ik ben Burgerlijk Ingenieur Elektro-Mechanica en heb gedurende 15 jaar diverse operationele en management functies bekleed in de chemische, farmaceutische en voedingssector. Naast mijn ervaring met TQM en ISO9001 ben ik reeds sinds 1998 actief betrokken in de implementatie van zowel Lean als Six Sigma in diverse sectoren. Enerzijds als operationeel Master Black Belt bij zowel Johnson&Johnson als Bombardier Transportation en anderzijds als senior consultant heb ik internationaal een ontelbaar Master Black Belts, Black Belts en Green Belts opgeleid en succesvol begeleid tot certificatie. Daarnaast heb ik ook zelf talloze Lean en Six Sigma projecten succesvol gerealiseerd. Door mijn professionele ervaring in verschillende sectoren in zowel productie als administratie en de dienstverlenende sector kan ik moeiteloos de technieken en principes van procesmanagement, statistiek, Lean en Six Sigma door vertalen naar de zeer diverse mogelijke verbeteringsopportuniteiten. Sinds 2007 ben ik senior consultant bij Amelior waar ik mijn rijke ervaring graag met u deel. 

Meer informatie
ir. Francis Mañas

Ik ben van opleiding Burgerlijk Ingenieur. Naast een Master of Business Administration (KUL) volgde ik nog tal van andere cursussen, onder meer aan de Vlerick Leuven Gent Management School, de RUG en Amelior. Als Senior Managementconsultant bij Amelior ben ik heel sterk begaan met het verbeteren van de werking van organisaties waarbij strategie, (sleutel)processen, indicatoren en kennismanagement centraal staan. Daarnaast begeleidde ik oa. diverse overheidsorganisaties bij een CAF zelfevaluatie.

Meer informatie
Marc Raes

Ik ben een Senior Change Leader, Consultant, Interim Manager en Coach. Mijn passie is mensen te enthousiasmeren door hun competenties en inzichten in zichzelf en hun omgeving te verruimen. Mijn aanpak hierbij is altijd interactief, engagerend, pragmatisch en steeds gefundeerd op solide conceptuele inzichten en praktische ervaringen. Ik bouwde hiervoor op meer dan 20 jaar business ervaring als Senior Executive in Finance, HR, Procurement, Commercial, Business Process Management, Change Management en General Management in een industriële/service en FMCG (fast moving consumer goods) omgeving. Heel mijn traject is doorweven met een uitgesproken engagement in Coaching en Mentoring waarvoor ik ook geaccrediteerd ben door the Sheffield Hallam University. Ik ben Expert in Innovative Organisational Design (Flanders Synergy). Alsook geaccrediteerde Insights Practitioner, MBTI - TDI Practitioner, Investors in People Specialist en lid van 'The Professional Mentor'.

Meer informatie