Interne audit aangepast aan de maturiteit van uw organisatie

Advies bij het proces van interne audit

Een manier van auditeren voor elke organisatie

Interne audits kunnen op tal van manieren worden aangepakt. U dient keuzes te maken met betrekking tot de auditplanning, het profiel van de auditoren, de keuze van de geauditeerde collega's, de manier van rapporteren van de resultaten, etc.

Welke keuzes u maakt hangt af van de manier waarop uw organisatie wordt aangestuurd, de manier waarop wordt omgegaan met organisatieontwikkeling, van de cultuur van de onderneming. Kortom met de organisatiematuriteit.

Het is van belang dat het proces interne audit aansluit met deze maturiteit zodat er wezenlijke resultaten te verwachten zijn uit deze audits. Anders blijven ze vaak een 'verplicht nummer' en een maat voor niets.

Groeien in maturiteit

Interne audits goed aanpakken stimuleert de organisatie bovendien naar een groei in maturiteit. De adviseurs van Amelior ondersteunen u bij het maken van de juiste keuzes. U geniet mee van de kennis, de ervaring en de best practices die Amelior meebrengt uit tientallen andere organisaties.
Een overzicht van verschillende niveaus van maturiteit en hun implicaties op interne audit vindt u door het document te downloaden via deze link.

Maak gebruik van subsidie

Heel wat van de diensten die Amelior aanbiedt komen in aanmerking voor subsidies, indien zowel u als organisatie als de opdracht zelf aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zeker de moeite waard om dit te onderzoeken. U vindt meer info op de pagina Subsidies voor advies en opleiding. U kan ook steeds terecht bij Pascal Anckaert via pa@amelior.be of +32 (0)56 23 20 73.

Inlichtingen

Pascal ANCKAERT

Deze beknopte informatie kan onmogelijk zo verhelderend zijn als een persoonlijk gesprek over dit onderwerp. Daarom zou ik graag samen met u geheel vrijblijvend de behoeftes en mogelijke oplossingen bespreken. Desgevallend breng ik een collega mee als ik van mening ben dat dit, gezien uw wensen en noden, in uw belang is. Bezorg mij via onderstaande knop uw gegevens of bel mij op.

Pascal ANCKAERT
+32 (0)56 23 20 73

Inlichtingen of referenties?

Vragen?...

+32 (0) 56 20 36 23
info@amelior.be