Online people tools

Als geaccrediteerd gebruiker (account) van TDI-LSI.

Vanaf deze plaats krijgt u direct toegang tot de server voor de online toepassingen. Om toegang te krijgen moet u beschikken over een accountcode. Met de accountcode kunt u uw eigen klanten en toepassingen beheren.

Log in als account

Wilt u naast het administratief gedeelte eveneens gebruik maken van de online vragenlijsten en rapporten, dan moet u vooraf eerst “credits” kopen bij Amelior.

Als gebruiker van de TDI-LSI vragenlijst

Vanaf deze plaats krijgt u direct toegang tot de server voor de online vragenlijsten. Om toegang te krijgen moet u beschikken over een toegangscode. Deze toegangscode is u via een uitnodigingsmail opgestuurd. Na het invullen krijgt u per email een rapport met uw persoonlijkheidstype opgestuurd (duurt enkele minuten), indien dat met Amelior is overeengekomen.

Log in als gebruiker 

Nog geen account of toegangscode ?

Enkel met toestemming van Amelior kunt u op de server voor de online toepassingen.

Er zijn twee groepen “accounts”:

  • De professionele gebruikers die bij Amelior geregistreerd staan en een eigen klantenkring bedienen
  • De gebruikers die door Amelior of een geregistreerde professionele gebruiker zijn uitgenodigd een online vragenlijst in te vullen

Mocht u niet tot één van deze groepen behoren, nodigen wij u uit op onze pagina “U bent …”; daar vindt u alle informatie over wat onze people tools voor u kunnen betekenen en hoe er gebruik van te maken.

Meer info nodig ?

  • Toegangscode kwijt ?

KLIK HIER

Maak gebruik van subsidie

Heel wat van de diensten die Amelior aanbiedt komen in aanmerking voor subsidies, indien zowel u als organisatie als de opdracht zelf aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zeker de moeite waard om dit te onderzoeken. U vindt meer info op de pagina Subsidies voor advies en opleiding. U kan ook steeds terecht bij Pascal Anckaert via pa@amelior.be of +32 (0)56 23 20 73.

Inlichtingen

Pascal ENGELS

Deze beknopte informatie kan onmogelijk zo verhelderend zijn als een persoonlijk gesprek over dit onderwerp. Daarom zou ik graag samen met u geheel vrijblijvend de behoeftes en mogelijke oplossingen bespreken. Desgevallend breng ik een collega mee als ik van mening ben dat dit, gezien uw wensen en noden, in uw belang is. Bezorg mij via onderstaande knop uw gegevens of bel mij op.

Pascal ENGELS
+32 (0)56 23 20 70

Inlichtingen of referenties?

Vragen?...

+32 (0) 56 20 36 23
info@amelior.be