Algemeen overzicht aanbod procesmanagement

Advies & Begeleiding

Wegwijs in het aanbod

Het aanbod van Amelior rond procesmanagement is uitgebreid, vandaar deze inleidende fiche die u wat wegwijs moet maken in de verschillende mogelijkheden.

Klik hier om een presentatie te downloaden die aangeeft waarvoor u bij ons allemaal terechtkan.

Het geeft ook inzicht in welke methodieken aangewezen zijn in verschillende situaties en bij verschillende probleemstellingen.

Indien u toch nog wat verduidelijking wenst, dan nodigen wij u graag uit ons te contacteren via onderstaande knoppen.

Maak gebruik van subsidie

Heel wat van de diensten die Amelior aanbiedt komen in aanmerking voor subsidies, indien zowel u als organisatie als de opdracht zelf aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zeker de moeite waard om dit te onderzoeken. U vindt meer info op de pagina Subsidies voor advies en opleiding. U kan ook steeds terecht bij Pascal Anckaert via pa@amelior.be of +32 (0)56 23 20 73.

Inlichtingen

Pascal ANCKAERT

Deze beknopte informatie kan onmogelijk zo verhelderend zijn als een persoonlijk gesprek over dit onderwerp. Daarom zou ik graag samen met u geheel vrijblijvend de behoeftes en mogelijke oplossingen bespreken. Desgevallend breng ik een collega mee als ik van mening ben dat dit, gezien uw wensen en noden, in uw belang is. Bezorg mij via onderstaande knop uw gegevens of bel mij op.

Pascal ANCKAERT
+32 (0)56 23 20 73

Inlichtingen of referenties?

Vragen?...

+32 (0) 56 20 36 23
info@amelior.be