GAP-analyse ISO 9001:2015

Waarom?

Na de publicatie van ISO 9001:2015, wil uw onderneming zich voorbereiden op (her)certificatie. Met deze GAP-analyse detecteren we welke aanpassingen uw systeem vereist en waar verbeteropportuniteiten liggen. Amelior werkte hiervoor een eigen tool uit die u efficiƫnt door de norm en goede praktijken gidst.

Hoe?

Een ervaren consultant komt 1 dag bij u ter plaatse.
Hij neemt uw documentsysteem onder de loep, interviewt interne stakeholders en observeert de praktijk. Dit levert u een verslag met een praktisch actieplan op.
Indien u hierna verdere begeleiding wenst, dan zijn wij hierin graag uw partner.

Maak gebruik van subsidie

Heel wat van de diensten die Amelior aanbiedt komen in aanmerking voor subsidies, indien zowel u als organisatie als de opdracht zelf aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zeker de moeite waard om dit te onderzoeken. U vindt meer info op de pagina Subsidies voor advies en opleiding. U kan ook steeds terecht bij Pascal Anckaert via pa@amelior.be of +32 (0)56 23 20 73.

Inlichtingen

Pascal ANCKAERT

Deze beknopte informatie kan onmogelijk zo verhelderend zijn als een persoonlijk gesprek over dit onderwerp. Daarom zou ik graag samen met u geheel vrijblijvend de behoeftes en mogelijke oplossingen bespreken. Desgevallend breng ik een collega mee als ik van mening ben dat dit, gezien uw wensen en noden, in uw belang is. Bezorg mij via onderstaande knop uw gegevens of bel mij op.

Pascal ANCKAERT
+32 (0)56 23 20 73

Inlichtingen of referenties?

Vragen?...

+32 (0) 56 20 36 23
info@amelior.be