Opmaken Milieuvergunningsaanvraag

Advies en Begeleiding

Wat doet Amelior voor u?

Opmaken van een volledig aanvraagdossier voor een milieuvergunning bij het oprichten van een nieuwe organisatie of het veranderen van een bestaande inrichting met activiteiten die ingedeeld zijn volgens bijlage 1 van Vlarem I.

Waarom het dossier door Amelior laten opstellen?

  • Zekerheid & continu├»teit: een correcte en volledig opgestelde milieuvergunningsaanvraag is de basisvoorwaarde voor het vlot verkrijgen van een milieuvergunning (Amelior heeft de nodige ervaring in alle sectoren); daarbij is ook actief overleg met de overheden en belanghebbenden cruciaal (Amelior heeft goede contacten bij de milieuoverheden)
  • Tijdsbesparing: voor interne medewerkers die minder bedreven zijn in het opstellen van dergelijke aanvragen en/of te weinig tijd hiervoor kunnen uittrekken

Maak gebruik van subsidie

Heel wat van de diensten die Amelior aanbiedt komen in aanmerking voor subsidies, indien zowel u als organisatie als de opdracht zelf aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zeker de moeite waard om dit te onderzoeken. U vindt meer info op de pagina Subsidies voor advies en opleiding. U kan ook steeds terecht bij Pascal Anckaert via pa@amelior.be of +32 (0)56 23 20 73.

Inlichtingen

Pascal ANCKAERT

Deze beknopte informatie kan onmogelijk zo verhelderend zijn als een persoonlijk gesprek over dit onderwerp. Daarom zou ik graag samen met u geheel vrijblijvend de behoeftes en mogelijke oplossingen bespreken. Desgevallend breng ik een collega mee als ik van mening ben dat dit, gezien uw wensen en noden, in uw belang is. Bezorg mij via onderstaande knop uw gegevens of bel mij op.

Pascal ANCKAERT
+32 (0)56 23 20 73

Inlichtingen of referenties?

Vragen?...

+32 (0) 56 20 36 23
info@amelior.be