Benchmarking veiligheid en welzijn op het werk

Advies en Begeleiding

Waarom benchmarking?

Als organisatie is het belangrijk te weten hoe goed u scoort ten opzichte van gelijksoortige organisaties op het vlak van welzijnszorg. Ook federaties, overheden e.d. zijn geïnteresseerd om een zicht te krijgen op de veiligheids-/welzijnsprestaties van hun leden of doelgroepen.

Amelior en zijn netwerking partners kunnen u begeleiden bij het uitvoeren van benchmarking-projecten om deze zaken in kaart te brengen.

Contacteer ons voor meer informatie (tu@amelior.be).

Maak gebruik van subsidie

Heel wat van de diensten die Amelior aanbiedt komen in aanmerking voor subsidies, indien zowel u als organisatie als de opdracht zelf aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zeker de moeite waard om dit te onderzoeken. U vindt meer info op de pagina Subsidies voor advies en opleiding. U kan ook steeds terecht bij Pascal Anckaert via pa@amelior.be of +32 (0)56 23 20 73.

Inlichtingen

Thierry UYTTENHOVE

Deze beknopte informatie kan onmogelijk zo verhelderend zijn als een persoonlijk gesprek over dit onderwerp. Daarom zou ik graag samen met u geheel vrijblijvend de behoeftes en mogelijke oplossingen bespreken. Desgevallend breng ik een collega mee als ik van mening ben dat dit, gezien uw wensen en noden, in uw belang is. Bezorg mij via onderstaande knop uw gegevens of bel mij op.

Thierry UYTTENHOVE
+32 (0)56 23 20 70

Inlichtingen of referenties?

Vragen?...

+32 (0) 56 20 36 23
info@amelior.be