Dirk De Paepe

Ik ben Master in Militaire- en Luchtvaartwetenschappen met een jarenlange internationale ervaring in de operationele processen van luchtvaart-, ruimtevaart- en defensiebedrijven. Ik ben in mijn loopbaan ook actief betrokken bij het implementeren, onderhouden en auditeren van managementsystemen in diverse sectoren. Hierbij hanteer ik steeds een pragmatische aanpak met aandacht voor de grootst mogelijke toegevoegde waarde voor het betrokken bedrijf.

Portret

Elke dag weer geven onze consultants het beste van zichzelf om bedrijven en hun werknemers vooruit te helpen. Benieuwd waar ze hun expertise vandaan halen? Neem dan een duik in hun portret en leer ze beter kennen.

"Al sinds de jaren tachtig is Dirk De Paepe met ISO bezig. Hij beheerst de verschillende normen intussen zo goed dat hij moeiteloos combinaties maakt en oplossingen op maat van de bedrijven kan bedenken."

Lees hier het portret van Dirk
Dirk De Paepe

Curriculum Vitae

Meer info over mijn opleidingen, ervaring en skills? 

Ik deel mijn kennis graag in volgende opleidingen:

Auditor volgens ISO 9001:2015

Eerstvolgende opleiding
maandag 10 mei 2021
Deurle  (Ook in BerchemZwijnaarde)
Kostprijs
Vanaf 1240 euro (Krijg tot 30% korting via KMO-portefeuille)

Meer info en inschrijvingen

Mijn blogberichten

What is the Cybersecurity Maturity Model Certification (CMMC)

(Nederlandstalige versie hieronder)
In a recent publication of PECB, a not insignificant article appeared that will have an impact on our Belgian defense and aerospace industry.
Lees meer

Risicobeheer in een informatieveiligheidsmanagementsysteem volgens ISO 27005 (Deel 2)

ISO 27005 biedt “Het 'waarom, wat en hoe' voor organisaties om hun informatieveiligheidsrisico's effectief te kunnen beheren in overeenstemming met de ISO 27001".
Lees meer

Risicobeheer in een informatieveiligheidsmanagementsysteem volgens ISO 27005 (Deel 1)

ISO 27005 biedt “Het 'waarom, wat en hoe' voor organisaties om hun informatieveiligheidsrisico's effectief te kunnen beheren in overeenstemming met de ISO 27001".
Lees meer
Meer blogs