Kwaliteit

Het verbeteren/hertekenen van de organisatie, het identificeren en coherent stroomlijnen van de kritische processen, het kiezen van relevante, sprekende indicatoren gericht op analyse en het aangeven van verbeteropportuniteiten staan hierbij centraal. Dit is de essentie van kwaliteitsmanagement. Kwaliteit gaat dus veel verder dan het achteraf controleren van het afgewerkte product of de geleverde dienst.

Kwaliteitszorg helpt om in te spelen op de wensen van de klant en uw processen te richten op het beter creëren van waarde voor de verschillende stakeholders: aandeelhouders, klanten, personeel en de maatschappij in het algemeen. Investeren in kwaliteitszorg is investeren in de toekomst van uw onderneming!

Maak kennis met ons aanbod op het vlak van Kwaliteit. Indien u meer informatie wenst of met ons wil praten, aarzel dan niet ons te contacteren!NIEUW! Preventieadviseur Psychosociale Aspecten (PAPA)

Opleidingen

... op diverse lokaties over gans Vlaanderen of bij u op het bedrijf. Van erkende langlopende opleidingen en korte, intensieve en praktijkgerichte workshops tot een training op maat. Praktijkgericht, interactief, op maat gesneden en vooral effectief !

Meer info

NIEUW! Scrum

Incompany trainingen

... bij u op het bedrijf, praktijkgericht, interactief, op maat gesneden en vooral effectief ... Ontdek het hier!!!

Meer info

NIEUW! Management of Risk

Consultancy

... door ervaren consultants. Kwaliteits-management kent voor hen geen geheimen... Ontdek het hier!!!

Meer info

Of liever een opleiding op maat van uw bedrijf?

Artikels

... van onze kwaliteitsconsultants die geregeld in de pen kruipen... Het resultaat: boeiende artikels!

Meer info