Milieu & Energie

 

Meer en meer groeit milieuzorg in bedrijven en organisaties uit tot een volwaardig onderdeel van het management. Duurzaamheid en efficiënte communicatie met belanghebbenden wordt dan ook een prioriteit. Aandacht voor het milieu wordt een voorwaarde voor het lange termijn succes van uw onderneming.

Op een goede manier aan milieuzorg doen is echter niet evident. De complexe en steeds veranderende wetgeving, de interactie met domeinen zoals kwaliteit en veiligheid maken het er niet makkelijker op. Ook heel wat vooroordelen binnen en buiten het bedrijf en tijdsgebrek vormen dikwijls belangrijke hinderpalen. Ondersteuning door het management is dan ook een noodzaak. Maar ook het management zelf kan ondersteuning gebruiken … en dat kan Amelior u bieden.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor opleiding en advies rond energiemanagement, het thema dat de groene gedachte en kostenbewustzijn combineert.NIEUW! Preventieadviseur Psychosociale Aspecten (PAPA)

Opleidingen

... op diverse lokaties over gans Vlaanderen of bij u op het bedrijf. Van erkende langlopende opleidingen en korte, intensieve en praktijkgerichte workshops tot een training op maat. Een investering in vorming die maximaal rendement oplevert. Zeker voor milieuzorg

Meer info

NIEUW! Scrum

Incompany trainingen

... bij u op het bedrijf, een training op maat: een investering in vorming die maximaal rendement oplevert. Zeker voor milieuzorg. Ontdek het hier!!!

Meer info

NIEUW! Management of Risk

Consultancy

... door ervaren consultants. Voor begeleiding op het vlak van milieumanagement, milieucommunicatie en milieuwetgeving bent u aan het goede adres. Ontdek het hier!!!

Meer info

Of liever een opleiding op maat van uw bedrijf?

Artikels

... van onze milieuspecialisten die regelmatig artikels publiceren over onderwerpen binnen hun vakgebied.

Meer info