Veiligheid & welzijn op het werk

Veiligheidsmanagement is een praktisch werkkader waarmee u uw welzijnsbeleid stuurt. Continu verbeteren maakt hier een essentieel onderdeel van uit. Een dergelijk systeem …

 

  • … is de beste manier om risico’s te verminderen en te beheersen
  • … bevordert de arbeidsveiligheid en de kwaliteit van de arbeid
  • … beperkt de kosten gerelateerd aan ongevallen
  • … verbetert de motivatie en de productiviteit van uw medewerkers
  • … word soms door uw klanten geëist als voorwaarde voor levering van producten of diensten

Conclusie kan alleen maar zijn dat wanneer men investeert in welzijn op het werk, ook het welzijn van de organisatie erop vooruit zal gaan.

Maak kennis met ons aanbod op het vlak van veiligheidszorg. Indien u meer informatie wenst of met ons wenst te praten, aarzel dan niet ons te contacteren!NIEUW! Preventieadviseur Psychosociale Aspecten (PAPA)

Opleidingen

... op diverse lokaties over gans Vlaanderen of bij u op het bedrijf. Het ruimste aanbod op de markt van officiƫle opleidingen en vele andere actuele workshops voor de preventieadviseur, leidinggevende en andere betrokkenen. Uw medewerkers krijgen immers herkenbare situatie voorgeschoteld, en dat scheelt...

Meer info

NIEUW! Scrum

Incompany trainingen

... bij u op het bedrijf, praktijkgericht en op maat gesneden. Uw medewerkers krijgen immers herkenbare situatie voorgeschoteld, en dat scheelt... Ontdek het hier!!!

Meer info

NIEUW! Management of Risk

Consultancy

... door ervaren consultants. Ondersteuning op het vlak van veiligheid en welzijn kent voor hen geen geheimen... Ontdek het hier!!!

Meer info

Of liever een opleiding op maat van uw bedrijf?

Artikels

... van onze consultants die geregeld in de pen kruipen... Het resultaat: boeiende artikels!

Meer info