Wat onze klanten zeggen:


"Dit geeft me de kans om me te laten groeien in mijn functie. Marc Raes is erin geslaagd mijn manier van kijken naar 'leidinggeven', 180° om te draaien. Nu ben ik pas echt overtuigd van het belang en de nodige inspanningen die nodig zijn om met medewerkers om te gaan. Zijn enthousiasme, zijn expertise en zijn ongelofelijke herkenbare voorbeelden, naast de boeiende manier van presenteren zorgt ervoor dat deze basisvaardigheden mij werkelijk zullen bijblijven."

Cursus: 'Basisvaardigheden voor de leidinggevende'

Daphne STAELENS, Wnd.

Daphne STAELENS, Wnd.

Diensthoofd boekhouding, OCMW Gent - Financiën
"De Lean Manufacturing Expert opleiding was een interessant en nuttig lessenpakket met voldoende variatie tussen theorie en praktijk. Desalniettemin ik bij Toyota Boshoku reeds was ondergedompeld in het TPS verhaal, slaagden de docenten er in mij extra tips en tricks bij te brengen bij de implementatie van Lean vanuit hun eigen ervaringen. Aan de hand van 2 Lean games en een bedrijfsbezoek werd alles nog tastbaarder.De nieuwe evoluties naar QRM en Polca toonden aan dat de opleiding mee evolueert met de markttrend waarin flexibiliteit, variatie en snelheid cruciaal zijn. Een aanrader voor iedereen die op de een of andere manier in contact komt met productie en wil streven naar verbetering."

Cursus: 'Lean Manufacturing Expert'

Bart De Clercq

Senior SPM Engineer, Supplier Production Management Department Purchasing Division, Veltion
Bart De Clercq
"Samen met de collega-cursisten volgde ik zowel de basisopleiding als de specialisatie-opleiding PA niveau 2 bij Amelior. Je krijgt er een no-nonsense opleiding met een duidelijk praktische insteek. De zeer up-to-date leerstof wordt gegeven door een zeer uitgebreid netwerk van docenten en specialisten. Naast de leerstof krijg je talloze praktische tools die je in je eigen onderneming kunt aanwenden en gebruiken. Maar wat me het meest beviel, was de hechtheid en de betrokkenheid van de groep waarvan je deel uitmaakt. Toegegeven, we hadden een toffe groep waar reeds veel en diverse kennis aanwezig was. Ook buiten de lesuren werd, nog steeds trouwens, druk gecommuniceerd i.v.m. cursus, eindwerk, opmerkingen, praktische vragen enz. De reeds aanwezige kennis werd vlot met elkaar gedeeld zodat niemand achterbleef. Hier werden vriendschappen voor het leven gesloten!!! Ook de docenten en personeel van Amelior beschouwde je na een tijdje als deel uitmakend van die toffe bende. Pluim voor hen!!! Alhoewel de opleiding wel een inspanning, naast je reeds drukke bestaan vraagt, is deze opleiding in deze instelling zeker een aanrader!"

Cursus: 'Preventie-adviseur niveau 2'

Franky Meurisse

Franky Meurisse

Preventieadviseur, Magazijnier, Deknudt Mirror Works
"De cursus is zeer praktijkgericht en je kan deze onmiddellijk gebruiken op de werkvloer. Pluspunt is dat de medecursisten collega's zijn van andere bedrijven en je alzo meerdere invalshoeken hebt."

Cursus: 'Leidinggevende vaardigheden voor teamleaders'

Benny Verhaegen

Technik Prozessen Karosseriebau, Audi Brussel
Benny Verhaegen
"De opleiding heeft ertoe bijgedragen dat ik mezelf beter heb leren kennen, maar ook mijn leidinggevenden en collega's anders ben gaan bekijken. Het geeft je een beter inzicht in hoe je je baas of collega's het beste aanspreekt om tot een zo goed mogelijke samenwerking te komen. Ook leer je uit deze opleiding dat er achter een gezicht vaak meer verborgen zit dan wat het lijkt. Ik ben zeer tevreden dat ik deze opleiding mocht volgen, het is een ware 'eye-opener'."

Cursus: 'Management assistant vervolmaking naar co-manager'

Leda Overheul

Leda Overheul

Management assistent, TVM België
"De opleiding geeft me een overzicht gegeven van de verschillende domeinen binnen HRM. Libeert is een sterk groeiend bedrijf waardoor er behoefte kwam aan een HR-beleid. Als startende human resources coördinator was dit een boeiende interactieve cursus. We kregen van de docenten een theoretisch kader met héél véél praktijkvoorbeelden. De goed gedocumenteerde cursus heeft z'n nut al bewezen in de dagelijkse praktijk. Alweer blijkt dat het netwerk dat men kan uitbouwen met andere cursusisten en docenten van onschatbare waarde is. Door de cursus te volgen en een duidelijk beeld te krijgen van de verschillende domeinen, kan ik me beter gaan focussen op de actiepunten binnen ons eigen bedrijf."

Cursus: 'HRM: praktijkgerichte basisopleiding'

Marika Maton

HR Coördinator, Libeert
Marika Maton
"Deze cursus is een aanrader voor iedereen!!! Positief denken en handelen is een must in deze maatschappij, in onze werk en zelfs privé omgeving. Zo kunnen we er elke dag vol energie terug tegen aan!"

Cursus: 'Constructief en positief (blijven) denken en handelen'

Stijn Duplacie

Stijn Duplacie

Productiemanager, Aveve
"Ik heb genoten van deze opleiding. De organisatie, opvolging verliep fantastisch. Het kader was ideaal en de docenten waren van een hoogstaand niveau. De interactie was voortreffelijk en hield de aandacht scherp zodat er een warme band ontstond tussen docent en cursisten onderling. De “materie” was zowel professioneel als in de privésfeer bruikbaar en dat in toch wel een extra troef van deze interessante opleiding."

Cursus: 'Opleiding tot vertrouwenspersoon'

Johan Vanderjeugt

Preventiemedewerker, Wienerberger, Divisie Kortemark
Johan Vanderjeugt
"Zeer goede en zeer bruikbare opleiding rond alle facetten van communicatie. Franky is een autoriteit die de cursus perfect brengt."

Cursus: 'Communiceren met impact'

Matti De Roeck

Matti De Roeck

High performance material production supervisor - glass fiber, Lanxess
"De belangrijkste momenten uit verkoopscontacten op hoog niveau werden heel natuurlijk overgebracht, o.m. door rollenspelen. Geen saaie theorie, maar doorleefde praktijkvoorbeelden en een scheutje frisse humor. Bij mijn gesprekken pas ik nu een aantal eenvoudige technieken toe, die me veel tijd en ergernis besparen."

Cursus: 'Succesvol verkopen doe je zo'

Steven Duytschaever

Senior account manager, Easyfairs
Steven Duytschaever