Supervisie vertrouwenspersoon

Jaarlijks verplichte bijscholing

Upgrade vertrouwenspersonen

De vertrouwenspersonen zijn verplicht hun kennis en vaardigheden te verbeteren aan de hand van minstens één supervisie per jaar.

Deze opleiding schenkt aandacht aan specifieke vaardigheden en problematieken eigen aan de functie van de vertrouwenspersoon. Er wordt ruimte voorzien om eigen casussen aan te brengen in de groep van ervaren vertrouwenspersonen om zo tot opbouwende inzichten te komen.

Uiteraard komen wijzigingen in de wetgeving psychosociale aspecten ook aan bod.

Alumni van onze 'Opleiding tot vertrouwenspersoon' genieten 20% korting.

Programma

Het programma voor deze bijscholing wordt elk jaar aangepast. Op 19 oktober 2020 komen de volgende thema's aan bod:

 • Beroepsgeheim en de implicaties ervan - Kenny Decruyenaere (Claeys & Engels advocaten)
 • Verzoenende gesprekstechnieken, Transactionele interactie als tool tot bemiddeling - Marc Raes (Clear Change)
 • Intervisie/supervisie onder de cursisten
Zoals de wet het voorschrijft, dient er tijdens de bijscholingsmomenten tot Vertrouwenspersoon ruimte gelaten te worden om de eigen ervaringen/problemen/situaties naar voor te brengen. Via een intakeformulier geven we de deelnemers de kans om hierover voor de start van de opleiding al eens te reflecteren. Onze docente Kathleen De Rycke staat paraat met haar kennis en ervaring om deze groepsdiscussie en informatiedeling in goeie banen te leiden zodat iedereen die dit wenst, ook effectief aan het woord kan komen.

Door Kathleen De Rycke – Senior Consultant Amelior

Korting voor alumni cursisten van onze opleidingen vertrouwenspersonen

Bent u een alumni van onze 'Opleiding tot vertrouwenspersoon'? Dan geniet u van 20% korting voor deze bijscholingsdagen.
Vermeld bij uw inschrijving in het tekstvak 'opmerkingen' dat u een oud-cursist vertrouwenspersoon bent van Amelior, zo krijgt u de korting toegekend.

Cursisten aan het woord

Kathleen is iemand die ervaring te over heeft en dat hoor en zie je tijdens de cursus.
Er is tijd voor eenieder zonder opdringerig te worden. Kennis van zaken uiteraard is
er ook. Een topper!
(Gino van De Keere)

Trainer

De Rycke Kathleen

Kathleen DE RYCKE was voorheen wetenschappelijk medewerker aan de Universiteit Gent en zelfstandig consultant HRM & coach van individuen en teams. Sedert 2010 is zij werkzaam als Senior Consultant ‘People Management’ bij Amelior.
Kathleen bouwde op vlak van HRM en Psycho-sociaal welzijn een ruime expertise op tijdens haar voorbije werkervaringen. Gezondheidszorg, universitaire en algemene ziekenhuizen, openbare besturen, pharmaceutische industrie,... zijn sectoren waar Kathleen heel wat ervaring opdeed inzake HRM, stressmanagement, teamontwikkeling, communicatie, motivatie, leiding geven, change management, …

Praktisch

Duur: 1 dag
Start op: maandag 19 oktober 2020, Gent
donderdag 18 maart 2021, Sint-Niklaas
Inschrijven
Prijs: vanaf €370

Inlichtingen

"Ik neem graag met u contact op voor meer info, als u mij via onderstaande knop uw gegevens bezorgt. U kan me ook gerust bellen."

Ruben BAES
+32 (0) 56 23 20 65

Contacteer mij

Inschrijven

Data Plaats
maandag 19 oktober 2020, van 09u00 tot 17u00
Europahotel Gent
Gordunakaai 59, 9000 Gent
Tel.: +32 9 222 60 71
Klik hier voor een plannetje
Toon op kaart
donderdag 18 maart 2021, van 09u00 tot 17u00
Serwir Sint-Niklaas
Koningin Astridlaan 57, 9100 Sint-Niklaas
Tel.: +32(0)3 778 05 11
Klik hier voor een plannetje
Toon op kaart
Prijs

  Lid Amelior Not for profit lid1 Niet-lid
Prijs €420 €370 €495

 • 1 Deze prijs is enkel geldig voor onderwijs- en overheidsinstellingen en welzijns- en gezondheidsorganisaties die lid zijn van Amelior.

  Alle prijzen zijn inclusief lunch (uitgezonderd bij halve dag en avondseminaries), koffiepauzes, verfrissingen, syllabus en schrijfgerei. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

  KORTING :

  Schrijf in met collega’s voor een open opleiding en elke tweede, derde, enz... deelnemer krijgt 20% korting. Lees meer...

  Ook leden betalen aanzienlijk minder zoals u ziet. Meer weten over het lidmaatschap ? KLIK HIER.

 • Amelior is een geregistreerde dienstverlener binnen de KMO-portefeuille. Dit betekent dat een opleiding voor 30% of 40% wordt betaald door de Vlaamse Gemeenschap, mits u aan de voorwaarden voldoet en ten laatste 14 dagen na startdatum de aanvraag indient. Interessant! Meer info over de voorwaarden en modaliteiten vindt u hier of op de betreffende site. Het erkenningsnummer van Amelior voor open opleidingen is: DV.O104132 LET OP! De overheid besliste dat je voor de opleidingen rond Insights, MBTI en TDI geen gebruik meer zal kunnen maken van de KMO-portefeuille vanaf 1 juli 2020.
 • Hou er echter wel rekening mee dat een bedrag van €50,00 voor de catering niet met de KMO-portefeuille kan worden vergoed. Dit dient u af te trekken bij de aanvraag van uw subsidie.Bij twijfel of onduidelijkheid, neem contact met ons op.
 • Bovendien komen het overgrote deel van opleidingen in aanmerking voor steun van Alimento (van toepassing op bedrijven uit de voedingsindustrie).
 • Amelior biedt tot slot advies en volumekorting aan organisaties die een substantieel deel van hun opleidingsinvesteringen bij ons willen plaatsen. Contacteer ons via info@amelior.be of het contactformulier. We maken graag met u een afspraak om de juiste keuzes te maken uit het aanbod en om voordelige tarieven af te spreken.
Heeft u een aantal medewerkers die deze training zouden kunnen volgen? U bepaalt volledig zelf waar en wanneer u deze opleiding organiseert, als u kiest voor een incompany training. Ook de inhoud en desgewenst de taal kan eventueel afgestemd worden op uw noden.

Incompany trainingen bieden u een aantal klantgerichte voordelen:
 • economisch interessanter;
 • training op maat: oefeningen, voorbeelden en praktijkgevallen uit uw bedrijf;
 • flexibiliteit qua organisatie: plaats en tijdstip worden afgesproken;
 • mogelijkheid om de opleiding eventueel in een andere taal aan te bieden.

Meer info aanvragen kan u hier