MS Project voor gevorderden

Een onmisbare ondersteuning voor de gevorderde MS Project gebruiker

MS Project voor gevorderden

MS Project is voor velen een onmisbare ondersteuning bij het methodisch leiden van projecten. Het is een toonaangevende, end-to-end oplossing voor projectbeheer met intuïtieve hulpmiddelen voor planning, resourcebeheer en samenwerking.

Eens gebruiker, ondervindt u de behoefte om de verdere mogelijkheden van deze software te ontdekken, met name in het automatiseren, het personaliseren naar de eigen projectomgeving e.d.

In deze training voor gevorderden krijgt u bijkomende tips & tricks om uw project nog vlotter tot een goed einde te brengen.

Opmerking: alumni van onze basisopleiding MS Project genieten van 20% korting

Programma

Dag 1

 • Eigen aanpassingen kunnen aanmaken
  • filters en groepen
  • (berekende) velden
  • tabellen en weergaven
  • rapporten

Dag 2

 • Data kunnen analyseren (taakcontrole, projectbestanden vergelijken, projectkosten, teamplanner, draaitabellen en -draaigrafieken in Excel)
 • Projectsjablonen, overzichtsplanningen en resourcegroepen kunnen maken en gebruiken
 • Importeren en exporteren van en naar Excel, Outlook, ...
 • Macro’s kunnen maken en gebruiken

Dit is een volledig interactieve training. Elke deelnemer brengt zijn eigen laptop mee met MS Project 2013/2016/2019 of Online Professional (bij voorkeur de laatste release) en past de aangereikte stof onmiddellijk toe in aangepaste oefenigen. De Engelse versie van MS Project geniet de voorkeur, zeker als u een Engelstalige Windows-versie heeft.

Wat is het resultaat in uw dagelijks werkveld?

U kent de vele mogelijkheden van MS project en kan uw projecten nog beter, sneller, efficiënter, ... plannen en opvolgen.

Voor wie?

Gebruikers van MS Project 2013, 2016, 2019 en Online Professional die de basisopleiding achter de rug hebben en verder willen gaan: de werkomgeving aanpassen, diepgaander analyses maken, beter werken met meer projecten tegelijk, im- en exporteren en automatiseren met VBA.

Opmerkingen: alumni van onze basisopleiding MS Project genieten van 20% korting op deze vervolgopleiding. Gelieve bij uw inschrijving in het tekstvak 'opmerkingen' te vermelden dat u een oud-cursist bent van de basisopleiding MS Project van Amelior. 

Getuigenissen

Ervaren lesgever, goed voorbereid en met een goede heldere cursus.
Karin VOETS - DIGIPOLIS

Trainer

De Kreijger Theo

Theo DE KREIJGER heeft 15 jaar ervaring als trainer, coach en consultant van Microsoft Office Project. Hij verzorgt basis trainingen en gevorderde trainingen voor gewone gebruikers, maar ook VBA trainingen, masterclasses en maatwerktrainingen voor specialisten. Tevens heeft hij 20 jaar ervaring met het trainen van gebruikers van de andere Office pakketten, al of niet in combinatie met Project. Hij verzorgt ook zeer regelmatig in-company trainingen bij grote nationale en internationale bedrijven en instellingen. Zijn trainingen zijn meer dan kennisoverdracht. Ze zijn vooral gericht op een gestructureerde en inzichtelijke aanpak van projectcases. Hij brengt in zijn trainingen ook zijn ervaring mee als projectleider van internet- en multimedia projecten van kleine en middelgrote bedrijven.

Praktisch

Duur: 2 dagen
Start op: donderdag 18 juni 2020, Kortrijk
Inschrijven
Prijs: vanaf €875

Inlichtingen

"Ik neem graag met u contact op voor meer info, als u mij via onderstaande knop uw gegevens bezorgt. U kan me ook gerust bellen."

Laura VANNESTE
+32 (0)56 24 16 03

Contacteer mij

Inschrijven

Data Plaats
donderdag 18, 25 juni 2020, van 09u00 tot 17u00
Amelior
Beneluxpark 1, 8500 Kortrijk
Tel.: 056/ 23 20 60
Klik hier voor een plannetje
Toon op kaart
Prijs

  Lid Amelior Not for profit lid1 Niet-lid
Voordeelprijs bij inschrijving voor 19 mei 2020 €990 €875 €1165
Prijs €1100 €970 €1295

 • 1 Deze prijs is enkel geldig voor onderwijs- en overheidsinstellingen en welzijns- en gezondheidsorganisaties die lid zijn van Amelior.

  Alle prijzen zijn inclusief lunch (uitgezonderd bij halve dag en avondseminaries), koffiepauzes, verfrissingen, syllabus en schrijfgerei. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

  KORTING :

  Schrijf in met collega’s voor een open opleiding en elke tweede, derde, enz... deelnemer krijgt 20% korting. Lees meer...

  Ook leden betalen aanzienlijk minder zoals u ziet. Meer weten over het lidmaatschap ? KLIK HIER.

 • Amelior is een geregistreerde dienstverlener binnen de KMO-portefeuille. Dit betekent dat een opleiding voor 30% of 40% wordt betaald door de Vlaamse Gemeenschap, mits u aan de voorwaarden voldoet en ten laatste 14 dagen na startdatum de aanvraag indient. Interessant! Meer info over de voorwaarden en modaliteiten vindt u hier of op de betreffende site. Het erkenningsnummer van Amelior voor open opleidingen is: DV.O104132
 • Hou er echter wel rekening mee dat een bedrag van €100,00 voor de catering niet met de KMO-portefeuille kan worden vergoed. Dit dient u af te trekken bij de aanvraag van uw subsidie.Bij twijfel of onduidelijkheid, neem contact met ons op.
 • Bovendien komen het overgrote deel van opleidingen in aanmerking voor steun van Alimento (van toepassing op bedrijven uit de voedingsindustrie).
 • Amelior biedt tot slot advies en volumekorting aan organisaties die een substantieel deel van hun opleidingsinvesteringen bij ons willen plaatsen. Contacteer ons via info@amelior.be of het contactformulier. We maken graag met u een afspraak om de juiste keuzes te maken uit het aanbod en om voordelige tarieven af te spreken.
Heeft u een aantal medewerkers die deze training zouden kunnen volgen? U bepaalt volledig zelf waar en wanneer u deze opleiding organiseert, als u kiest voor een incompany training. Ook de inhoud en desgewenst de taal kan eventueel afgestemd worden op uw noden.

Incompany trainingen bieden u een aantal klantgerichte voordelen:
 • economisch interessanter;
 • training op maat: oefeningen, voorbeelden en praktijkgevallen uit uw bedrijf;
 • flexibiliteit qua organisatie: plaats en tijdstip worden afgesproken;
 • mogelijkheid om de opleiding eventueel in een andere taal aan te bieden.

Meer info aanvragen kan u hier