Investors in People

We invest in people

De gids voor het bouwen aan een mensgerichte high performance organisatie.

Het model voor organisatieom mensen op een effectieve en goede manier te leiden, te inspireren, te ondersteunen en te managen en om duurzame successen te behalen. De Investors in People standaard geeft de criteria voor high performing door mensen. Dit praktische raamwerk biedt de mogelijkheid om de effectiviteit van leiderschap en management in elke organisatie te benchmarken. 

 

Praktisch diagnose en ontwikkel instrument 

Investors in People is een unieke verbeter- en ontwikkelmethodiek, géén zoveelste managementsysteem of certificering van werkprocessen. Ervaren specialisten helpen organisaties met het in kaart brengen van de huidige situatie en reiken handvaten om de organisatie te helpen een hogere graad van maturiteit te bereiken en goede praktijken in alle afdelingen te implementeren en te bestendigen. Organisaties die dit wensen kunnen hiervoor ook een accreditatie bekomen.

Lees meer
schema we invest in people

 

We invest in wellbeing

 

In deze periode van onzekerheid waar we ons nu in bevinden is het uiterst belangrijk om te zorgen voor onze medewerkers.  Investors In People is reeds jarenlang een keurmerk voor kwaliteit en personeel. Onze bewondering kan dus ook niet groter zijn voor de moed en inzet die velen tot op de dag van vandaag tonen.

Met We Invest in Wellbeing bieden wij u een systematiek aan om uw inspanningen op vlak van welzijn in kaart te brengen én te verbeteren. Organisaties die dit wensen kunnen hiervoor ook een accreditatie bekomen.

 

Lees meer
wellbeing at work

 

 

 

 

 

Investors in People Benelux is door de Vlaamse Overheid erkend om uw organisatie een objectief en betrouwbaar kwaliteitslabel aan te bieden dat voldoet aan alle vereisten van het kwaliteits- en registratiemodel van dienstverleners binnen Werk en Sociale Economie van de Vlaamse Overheid. 

Lees meer
logo WSE

 

 

Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen organisaties in de Benelux die Investors in People (willen) zijn en uitdragen dat succes bereikt wordt door het talent van de mensen in de organisatie de ruimte te geven.

Met het IiP TEAM Benelux dragen wij bij aan het succes van organisaties. IiP TEAM Benelux is een netwerk van partners en erkende Investors in People Practitioners,  organisatieadviseurs, trainers, coaches, mediators en assessoren.

Lees meer
Logo investors in people