Managementsystemen

Een managementsysteem helpt u vooruit wanneer u

certificatie dient te halen volgens een bepaalde norm

een betere focus wil houden op uw doelstellingen

duidelijkheid wil creëren over wie welke rol en verantwoordelijkheden heeft

aan de slag wil om continu te verbeteren

wil voldoen aan wet- en regelgeving

managementsysteem

Amelior biedt een oplossing

Amelior helpt u de juiste dingen onmiddellijk goed te doen. Onze consultants hebben jarenlange praktijkervaring met het implementeren van praktijkgerichte en effectieve managementsystemen. 

De integratie van managementsystemen voor kwaliteit, veiligheid(welzijn op het werk) en/of milieu is onze specialiteit. Dit gebeurt volgens een vaste High Level Structuur (HLS), die garandeert dat u continu verbetert, steeds in lijn met de strategie van uw organisatie.

U kan bij ons terecht voor een hele reeks aan internationale normen en standaarden: ISO 9001ISO 14001ISO 45001IATF 16949ISO 22000BRCIFSISO 17025ISO 13485ISO 31000ISO 50001VCAISO 27001ISO 22301AS9100 ...

Opleidingen

Naast de persoonlijke begeleiding van uw project kunnen we ook onze kennis delen met u via ons ruim aanbod aan praktijkgerichte en interactieve opleidingen rond verschillende ISO normen. Dit zowel als open training of op maat bij u op het bedrijf. 

Begeleiding en coaching

Amelior begeleidt u bij de implementatie van uw managementsysteem. Wij coördineren uw volledige project of bieden coaching aan de interne projectleider, de aanpak wordt afgestemd op uw behoeften en de resources die u hiervoor ter beschikking heeft.

We garanderen u dat na onze begeleiding uw systeem zal voldoen aan de eisen voor certificatie. Indien u al een bepaalde certificatie heeft, dan zorgen we ervoor dat de bijkomende certificatie maximaal geïntegreerd wordt met wat er al bestaat.

Ja, ik ben geïnteresseerd in persoonlijke begeleiding

Verwacht van Amelior

  • De implementatie van een managementsysteem met toegevoegde waarde voor uw organisatie
  • Ervaren consultants die best practices delen
  • Brede kennis om diverse systemen te integreren
Pascal Anckaert
Pascal Anckaert
Managing Director