Opleiding - Learning & Development

Amelior biedt u een ruim aanbod aan trainingen in een breed scala aan inhoudelijke managementdomeinen. Via de navigatieknoppen bovenaan deze pagina kan u op ontdekking gaan, of u kan de zoekfunctie rechtsboven gebruiken om snel de juiste training te vinden. U kan ook onze catalogus in pdf downloaden door hier te klikken.

U kan kiezen voor een open training, waar u de kans krijgt in contact te komen met gelijkgestemden uit andere organisaties. Of u kiest voor een bedrijfsinterne opleiding (in-company training) gericht op een groep van uw medewerkers, waardoor er meer op maat kan gewerkt worden en meer in de diepte. Dergelijke bedrijfsinterne training kan bovendien ook in het Frans of het Engels verzorgd worden, en kan ook op buitenlandse locaties plaatsvinden. Amelior wil zich onderscheiden door echte meerwaarde te bieden in uw dagelijkse praktijk. Daarvoor zetten we in op de drie pijlers: Implementation, Interaction en Innovation.

IMPLEMENTATION

  • Dankzij hun lange ervaring in diverse organisaties en sectoren, leveren onze consultants u zichtbaar resultaat en toegevoegde waarde.
  • Vakkennis kenmerkt onze consultants. Het zijn experten die bijblijven in hun materie en hierover regelmatig publiceren in de vakpers.
  • De consultants van Amelior beschikken over goede analyse-, ontwerp-, coaching- en adviesvaardigheden, naast hun inhoudelijke expertise. Ze vormen en coachen op jaarbasis dan ook zo’n 6000 mensen in de diverse vormingsprogramma’s van Amelior.
  • Van intake tot evaluatie krijgt u een vaste contactpersoon die zelf ook het project uitvoert en hierin zijn verantwoordelijkheid neemt, al dan niet ondersteund door collega's. Van bij de start kent u dus de man of vrouw die het project bij u zal ter harte nemen.

INTERACTION

  • Geen boekenwijsheid: uw Amelior docenten passen de aangebrachte kennis immers dagdagelijks in de praktijk toe tijdens hun advies- en begeleidingsopdrachten en/of zijn zelf werkzaam in bedrijven.
  • Onze docenten hebben de nodige accreditaties en certificaten van hun expertise én beschikken over de toegepaste kennis in de praktijk.
  • Een Amelior opleiding kenmerkt zich door het inoefenen van de theorie in zo veel mogelijk oefeningen, liefst nog uit uw eigen ervaring en die van de andere deelnemers.
  • Ons devies: morgen moet u hiermee concreet aan de slag kunnen gaan.

INNOVATION

  • Amelior onderscheidt zich door het in eigen huis hebben van expertise in vijf complementaire domeinen (Quality, Health & Safety, Environment, People en Management). We volgen de trends in deze gebieden op de voet en integreren deze bevindingen in onze trainingsprogramma’s.
  • Onze trainingen zijn inhoudelijk steeds actueel. Daarnaast investeren we ook voortdurend in het up-to-date houden van de didactische en adviesvaardigheden van onze trainers en consultants.

Download de catalogus

catalogus