Communicatieve coachingsessies

Krijg een antwoord op al uw communicatievragen
Eerst volgende opleiding: donderdag 10 juni 2021
Schoten
Bekijk alle data & locaties

Waarom dit thema?

Communicatie is een vaardigheid die zeer veel oefening vergt alvorens u deze beheerst. Tijdens deze training willen we u een veilig kader aanbieden waarbinnen u al uw vragen, cases, situaties mee naartoe kan brengen. Door deze te bespreken met onze consultant ontvangt u zeer persoonlijke en praktijkgerichte feedback.

Waarom deze opleiding?

Op vraag van alumni hebben wij deze training in het leven geroepen om u verder te kunnen begeleiden in uw groeiproces omtrent uw communicatieve vaardigheden. 

Om u een veilig kader te kunnen aanbieden waarbinnen u bepaalde zaken omtrent uw communicatievaardigheden eens kan aankaarten/bespreken en deze verder kan inoefenen. 

Het programma wordt steeds aangepast o.b.v. de noden van de deelnemers.

Docent met jarenlange ervaring binnen dit thema.

Praktijkgerichte opleiding waarbij cases, voorbeelden worden gebruikt die worden aangehaald door de cursisten

Voor wie

Voor iedereen die zijn communicatie een boost wil geven en op zoek is naar verdieping en aanscherping van zijn communicatievaardigheden.

Ook deelnemers die niet meer op zoek zijn naar theorieën, maar wel naar concrete kapstokken en handvaten om snel mee aan de slag te gaan zijn hier aan het juiste adres.

Communicatieve oefensessies

Inhoud

Tijdens deze coachingsessie zal er dieper ingegaan worden op de vragen, cases, concrete situaties, … van de deelnemers zelf. Dit kunnen vragen zijn rondom samenwerking, communicatie met collega’s en leidinggevenden, ...
 

Er wordt gewerkt zonder manual, zonder slides. Maar wel met echte verdieping en verankering, concreet en realistische cases/vragen, in een beperkte groep en een veilige setting.

Na de opleiding

  • U beschikt over concrete en onmiddellijk toepasbare kapstokken en handvaten.
  • U bent een pak zekerder over uw manier van communiceren door de persoonlijke feedback die u heeft ontvangen.

Docenten

Ilse Claes
Ilse Claes

 Ilse was gedurende meer dan 10 jaar verbonden aan het opleidings- en adviesbureau Right Jouret Management Consultants. Ilse is voornamelijk actief op het vlak van ‘skills - & leadership trainingen’ waaronder: communicatie, assertiviteit, customer care, stressmanagement, teambuilding, emotionele intelligentie … zowel incompany als in open opleidingsvorm.  Hierbij heeft zij honderden deelnemers getraind uit zowel multinationale als kleinere familiale ondernemingen, zoals Agfa-Gevaert, KBC, Degussa, Siemens, Telenet .... In januari 2000 startte zij haar eigen organisatie ‘People in Motion’ op. De concretisering van haar passie: het in beweging brengen van mensen naar een grotere zelfrealisatie en een performanter functioneren binnen een organisatie.

LinkedIn profiel bekijken

Prijs

€ 425 excl. BTW

Lid van Amelior?

Lid van Amelior: € 360 excl. BTW
Non-profit Amelior lid: € 320 excl. BTW

Lid worden kan al vanaf € 200 per jaar.

Waar & wanneer

Wanneer: donderdag 10 juni 2021
Gaat door van 09:00 tot 12:30

Jouw datum niet in deze lijst?

Blijf op de hoogte van nieuwe data

Op maat

Krijgt u liever een oplossing op maat?

  • Win het advies in van een ervaren vakspecialist, en doe beroep op een consultant.
  • Meerdere collegas die deze opleiding willen volgen? Al vanaf 4 deelnemers is in-company voordeliger.
  • Aangepast op basis van de noden van uw organisatie.