Certificatie Green & Black Belt

Certificatie Green & Black Belt

De mogelijkheid tot certificatie wordt aangeboden in samenwerking met de  KU Leuven

Voor wie?

Dit certificatietraject is speciaal bedoeld voor alle medewerkers die in hun functie te maken hebben met de analyse en interpretatie van procesgegevens (hetzij uit een industriële of dienstenomgeving) met als doel de kwaliteit van producten en/of diensten verder te optimaliseren naar een excellent niveau.
Deelnemers die voor een Green Belt certificatie inschrijven, worden geacht de Amelior Green Belt opleiding te hebben gevolgd. Deelnemers aan de Black Belt certificatie, dienen de Six Sigma Black Belt opleiding te hebben gevolgd bij Amelior.

Programma Certificatie

U krijgt het Certificaat KU Leuven Six Sigma Green Belt uitgereikt wanneer u een Six Sigma project succesvol afrondt (m.a.w. de vooropgezette kostenbesparing van 20 k€ realiseert) en bovendien slaagt voor een facultatief examen dat uw bekwaamheid bekrachtigt om zelfstandig Six Sigma projecten te initiëren en af te ronden op Green Belt Niveau.
U krijgt het Certificaat KU Leuven Six Sigma Black Belt uitgereikt wanneer u een Six Sigma project succesvol afrondt (m.a.w. de vooropgezette kostenbesparing van 50 k€ realiseert) en bovendien slaagt voor een facultatief examen dat uw bekwaamheid bekrachtigt om zelfstandig Six Sigma projecten te initiëren en af te ronden op Black Belt Niveau.

Aan het certificatie-traject zijn geen extra kosten verbonden.
 

Praktisch

Duur: 1 dag
Start op: donderdag 11 juni 2020, 3001 Heverlee
dinsdag 13 oktober 2020, Antwerpen
Inschrijven
Prijs: vanaf €350

Inlichtingen

"Ik neem graag met u contact op voor meer info, als u mij via onderstaande knop uw gegevens bezorgt. U kan me ook gerust bellen."

Karin BASTIAANNET
+32 (0)56 23 20 66

Contacteer mij

Inschrijven

Data Plaats
donderdag 11 juni 2020, van 09u00 tot 12u00 (enkel projectpresentatie)
KU LEUVEN - ELEC Elektrotechnisch instituut
Kasteelpark Arenberg 10 , 3001 Heverlee

Toon op kaart
dinsdag 13 oktober 2020, van 09u00 tot 12u00, enkel het theoretisch examen
LINDNER WTC HOTEL & CITY LOUNGE ANTWERP
Lange Kievitstraat 125, 2018 Antwerpen
Tel.: 03/2277700
Op wandelafstand van het centraal station!

Toon op kaart
Prijs

  Lid Amelior Not for profit lid1 Niet-lid
Voordeelprijs bij inschrijving voor 30 dagen voor startdatum
Prijs €350 €350 €350

  • Amelior is een geregistreerde dienstverlener binnen de KMO-portefeuille. Dit betekent dat een opleiding voor 30% of 40% wordt betaald door de Vlaamse Gemeenschap, mits u aan de voorwaarden voldoet en ten laatste 14 dagen na startdatum de aanvraag indient. Interessant! Meer info over de voorwaarden en modaliteiten vindt u hier of op de betreffende site. Het erkenningsnummer van Amelior voor open opleidingen is: DV.O104132
  • Bovendien komen het overgrote deel van opleidingen in aanmerking voor steun van Alimento (van toepassing op bedrijven uit de voedingsindustrie).
  • Amelior biedt tot slot advies en volumekorting aan organisaties die een substantieel deel van hun opleidingsinvesteringen bij ons willen plaatsen. Contacteer ons via info@amelior.be of het contactformulier. We maken graag met u een afspraak om de juiste keuzes te maken uit het aanbod en om voordelige tarieven af te spreken.