Certificatie Green & Black Belt

Certificatie Green & Black Belt

i.s.m. KU Leuven

Voor wie?

Dit certificatietraject is speciaal bedoeld voor alle medewerkers die in hun functie te maken hebben met de analyse en interpretatie van procesgegevens (hetzij uit een industriële of dienstenomgeving) met als doel de kwaliteit van producten en/of diensten verder te optimaliseren naar een excellent niveau.
Deelnemers die voor een Green Belt certificatie inschrijven, worden geacht de Amelior Green Belt opleiding te hebben gevolgd. Deelnemers aan de Black Belt certificatie, dienen de Six Sigma Black Belt opleiding te hebben gevolgd bij Amelior.

Programma Certificatie

U krijgt het Certificaat KU Leuven Six Sigma Green Belt uitgereikt wanneer u een Six Sigma project succesvol afrondt (m.a.w. de vooropgezette kostenbesparing van 20 k€ realiseert) en bovendien slaagt voor een facultatief examen (300€) dat uw bekwaamheid bekrachtigt om zelfstandig Six Sigma projecten te initiëren en af te ronden op Green Belt Niveau.
U krijgt het Certificaat KU Leuven Six Sigma Black Belt uitgereikt wanneer u een Six Sigma project succesvol afrondt (m.a.w. de vooropgezette kostenbesparing van 50 k€ realiseert) en bovendien slaagt voor een facultatief examen (350€) dat uw bekwaamheid bekrachtigt om zelfstandig Six Sigma projecten te initiëren en af te ronden op Black Belt Niveau.

Tijdsschema:
08u00 Onthaal met koffie
09u00 Aanvang Green Belt & Black Belt examen (schriftelijk)
12u00 Buffetlunch
13u30 Aanvang Projectpresentaties deelnemers

Praktisch

Inlichtingen

"Ik neem graag met u contact op voor meer info, als u mij via onderstaande knop uw gegevens bezorgt. U kan me ook gerust bellen."

Karin BASTIAANNET
+32 (0)56 23 20 66

Contacteer mij

Inschrijven

Deze opleiding is op korte termijn enkel via in-company training te bestellen. Wij willen u graag verwittigen mocht dit wijzigen of kunnen vrijblijvend met u de mogelijkheden bekijken.

verwittig mij