Voedselveiligheid is verreweg de belangrijkste kwaliteitseis binnen de voedingsmiddelenketen. De meeste voedselveiligheidsrisico’s worden gecontroleerd door invoering van PRP’s (Pre Requisite Programmes) of basisvoorwaardenprogramma’s. De basisvoorwaarden betreffen de minimale voorwaarden die aan de bedrijfsvoering worden gesteld om veilige producten te kunnen maken.
Tijdens deze workshop willen we de deelnemers laten kennismaken met de basisvoorwaardenprogramma’s die van toepassing zijn binnen de voedingssector. Voor anderen kan het een opfrissing zijn en een nieuwe sensibilisering voor het belang van hygiënisch werken. We willen u tevens aantonen wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn van niet-hygiënisch handelen op de veiligheid van uw voedingsproducten.
Elk theoretisch inzicht wordt onmiddellijk gestaafd met een communicatieve oefening, een groepsopdracht, een simulatie, …
Om de interactie te bevorderen beperken wij het aantal deelnemers.
We richten ons met deze workshop tot bedrijfsleiders, productie- en kwaliteitsverantwoordelijken van ondernemingen uit de levensmiddelenindustrie of van andere organisaties die betrokken zijn bij het uitwerken van een autocontrolesysteem en/of certificatieschema. Ook medewerkers waarvoor deze materie helemaal nieuw is, zijn welkom.
Eveline NOTEBAERT is Bio-Ingenieur in de Scheikunde en werkte als kwaliteitsverantwoordelijke en productontwikkelaar in diverse voedingsbedrijven. Tijdens deze periode werd duidelijk dat de toegewezen voedselveiligheidsprojecten haar ding waren, waardoor ze de microbe voor voedselveiligheid te pakken kreeg. Door deze jarenlange ervaring als kwaliteitsmanager en door het regelmatig volgen van bijscholingen m.b.t. voedselveiligheid, wettelijkheid en kwaliteit weet Eveline van aanpakken bij al uw projecten. Zij heeft volledige voedselveiligheidsmanagementsystemen opgebouwd vanaf het prille begin en weet vanuit haar praktische ervaring hoe een dergelijke systemen draaiende te houden en het personeel hierin te betrekken en te motiveren.
Het opstellen van een HACCP-plan was één van de eerste projecten waarmee Eveline aan de slag is gegaan. In haar jarenlange professionele loopbaan heeft ze ondertussen vele HACCP-plannen opgesteld, in diverse takken van de voedingsindustrie, evenals in aanverwante sectoren.
"Ik neem graag met u contact op voor meer info, als u mij via onderstaande knop uw gegevens bezorgt. U kan me ook gerust bellen."
Herlinde BEERENS
+32 (0)56 24 16 07
Data | Plaats | |
---|---|---|
dinsdag 31 maart 2020, van 09u00 tot 17u00
|
Lid Amelior | Not for profit lid1 | Niet-lid | |
Voordeelprijs bij inschrijving voor 01 mrt 2020 | €610 | €540 | €720 |
Prijs | €680 | €600 | €800 |
1 Deze prijs is enkel geldig voor onderwijs- en overheidsinstellingen en welzijns- en gezondheidsorganisaties die lid zijn van Amelior.
Alle prijzen zijn inclusief lunch (uitgezonderd bij halve dag en avondseminaries), koffiepauzes, verfrissingen, syllabus en schrijfgerei. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.
KORTING :Schrijf in met collegas voor een open opleiding en elke tweede, derde, enz... deelnemer krijgt 20% korting. Lees meer...
Ook leden betalen aanzienlijk minder zoals u ziet. Meer weten over het lidmaatschap ? KLIK HIER.