Management of risk (MoR®): Foundation

Management of risk (MoR®): Foundation

M_o_R® biedt een gestructureerd en toegankelijk raamwerk om risk management op alle niveaus binnen uw organisatie toe te passen. Daarnaast helpt ze via concrete en praktische richtlijnen een echte risicocultuur uit te bouwen. Tijdens de foundation training krijgt de deelnemer alle informatie en inzichten mee van het M_o_R® raamwerk zodat hij/zij deze in de praktijk kan toepassen.

U kan via Amelior ook enkel het examen afleggen voor 290 euro.

Wat mag u verwachten tijdens de opleiding?

Tijdens de training wordt samen met u een M_o_R® roadmap doorlopen waar de principes, aanpak, processen en rollen worden verduidelijkt aan de hand van voorbeelden uit het werkveld. Daarnaast worden diverse methodes aangereikt die u zullen helpen om M_o_R® toe te passen, te implementeren en te reviewen binnen uw eigen organisatie.


Affiliate logo - MoR Amelior biedt deze MoR®-training aan i.s.m. 'HWP Consulting BV', 
een geaccrediteerde trainingsorganisatie van MoR®.

M_o_R® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden. 

Wat is het resultaat in uw dagelijks werkveld?

Na afloop van de cursus bent u in staat om:
 • het M_o_R® raamwerk op de diverse niveaus te benoemen en toe te passen
 • risicogebaseerd denken toe te passen in uw activiteiten
 • de organisatie mee te ondersteunen in het (verder) uitbouwen van een risicocultuur
 • het M_o_R® foundation examen met succes af te leggen

Voor wie?

Deze opleiding richt zich tot:
 • diverse niveaus van het management
 • medewerkers die binnen de organisatie een verantwoordelijkheid dragen op het gebied van risicomanagement binnen een project-, programma-of portfolioteam
 • medewerkers die meehelpen aan het vormgeven van strategieën of beleidsvisies

Programma

 • Voordelen en belang van risicomanagement voor de organisatie
 • De vier elementen van het M_o_R® raamwerk
 • Rollen en verantwoordelijkheden van risicomanagement
 • M_o_R® op de verschillende organisatieniveaus
 • Examentraining

Voorkennis?

Voor deze opleiding zijn er geen bijzondere toelatingsvoorwaarden. Enige ervaring met risicomanagement is wel een voordeel.

Een voorganger vertelt


Het was een boeiende opleiding met veel praktijkvoorbeelden die een goede basis biedt om alle aspecten van een effectief risicomanagement te leren kennen.
Saartje De GEYTER - FLUVIUS SYSTEM OPERATOR

Trainer

Doolaege Sim

Sim DOOLAEGE is MSc Risk Management en behaalde o.a. de attesten Preventieadviseur Niveau I en Veiligheidsadviseur Gevaarlijke Stoffen. Vanuit een doorgedreven terreinervaring als leidinggevende binnen de hulpverlening en als ambtenaar noodplanning heeft hij diverse instellingen en organisaties ondersteund bij het opmaken en implementeren van nood- en rampenplannen. Als Preventieadviseur werkte hij binnen een multinational mee aan de nieuwe veiligheidsstandaarden voor zowel binnen- als buitenland. Daarnaast geeft hij als manager en coach ondersteuning aan bedrijven bij het optimaliseren van hun organisatie. Als echte people manager zorgt zijn grenzeloze gedrevenheid voor het verschil.

Praktisch

Duur: 3 dagen
Start op: maandag 02 december 2019, Antwerpen
dinsdag 09 juni 2020, Zwijnaarde
Inschrijven
Prijs: vanaf €1125

Inlichtingen

"Ik neem graag met u contact op voor meer info, als u mij via onderstaande knop uw gegevens bezorgt. U kan me ook gerust bellen."

Laura VANNESTE
+32 (0)56 24 16 03

Contacteer mij

Inschrijven

Data Plaats
maandag 2, 9, 16 december 2019, van 09u00 tot 17u00

Op 16 december (in de namiddag) wordt het examen afgenomen.
LINDNER WTC HOTEL & CITY LOUNGE ANTWERP
Lange Kievitstraat 125, 2018 Antwerpen
Tel.: 03/2277700

Toon op kaart
dinsdag 9, 16, 23 juni 2020, van 09u00 tot 17u00

Op 23 juni (in de namiddag) wordt het examen afgenomen.
3Square
Rijvisschestraat 124, 9052 Zwijnaarde
Tel.: 09/248 10 00
Klik hier voor een plannetje
Toon op kaart
Prijs

  Lid Amelior Not for profit lid1 Niet-lid
Voordeelprijs bij inschrijving voor 30 dagen voor startdatum €1305 €1125 €1485
Prijs €1450 €1250 €1650

 • 1 Deze prijs is enkel geldig voor onderwijs- en overheidsinstellingen en welzijns- en gezondheidsorganisaties die lid zijn van Amelior.

  Alle prijzen zijn inclusief lunch (uitgezonderd bij halve dag en avondseminaries), koffiepauzes, verfrissingen, syllabus en schrijfgerei. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

  KORTING :

  Schrijf in met collega’s voor een open opleiding en elke tweede, derde, enz... deelnemer krijgt 20% korting. Lees meer...

  Ook leden betalen aanzienlijk minder zoals u ziet. Meer weten over het lidmaatschap ? KLIK HIER.

 • Amelior is een geregistreerde dienstverlener binnen de KMO-portefeuille. Dit betekent dat een opleiding voor 30% of 40% wordt betaald door de Vlaamse Gemeenschap, mits u aan de voorwaarden voldoet en ten laatste 14 dagen na startdatum de aanvraag indient. Interessant! Meer info over de voorwaarden en modaliteiten vindt u hier of op de betreffende site. Het erkenningsnummer van Amelior voor open opleidingen is: DV.O104132
 • Hou er echter wel rekening mee dat een bedrag van €35 voor de catering niet met de KMO-portefeuille kan worden vergoed. Dit dient u af te trekken bij de aanvraag van uw subsidie.Bij twijfel of onduidelijkheid, neem contact met ons op.
 • Bovendien komen het overgrote deel van opleidingen in aanmerking voor steun van Alimento (van toepassing op bedrijven uit de voedingsindustrie).
 • Amelior biedt tot slot advies en volumekorting aan organisaties die een substantieel deel van hun opleidingsinvesteringen bij ons willen plaatsen. Contacteer ons via info@amelior.be of het contactformulier. We maken graag met u een afspraak om de juiste keuzes te maken uit het aanbod en om voordelige tarieven af te spreken.
Heeft u een aantal medewerkers die deze training zouden kunnen volgen? U bepaalt volledig zelf waar en wanneer u deze opleiding organiseert, als u kiest voor een incompany training. Ook de inhoud en desgewenst de taal kan eventueel afgestemd worden op uw noden.

Incompany trainingen bieden u een aantal klantgerichte voordelen:
 • economisch interessanter;
 • training op maat: oefeningen, voorbeelden en praktijkgevallen uit uw bedrijf;
 • flexibiliteit qua organisatie: plaats en tijdstip worden afgesproken;
 • mogelijkheid om de opleiding eventueel in een andere taal aan te bieden.

Meer info aanvragen kan u hier