Management of risk (MoR®): Practitioner

Management of risk (MoR®): Practitioner

M_o_R® biedt naast de foundation training de mogelijkheden om je verder te verdiepen in het vakgebied risk management. De practitioner training richt zich hoofdzakelijk op het effectief implementeren van het M_o_R® raamwerk binnen de organisatie. Daarnaast worden diverse analysetechnieken verder uitgediept en worden de verschillende specialisaties binnen risk management toegelicht.

Via Amelior kan u ook enkel het examen afleggen voor 370 EUR.

Opmerking: alumni van onze basisopleiding Management of risk (MoR®): Foundation krijgen 20% korting

Wat mag u verwachten tijdens de opleiding?

Tijdens de training wordt het M_o_R® raamwerk aan de hand van een case uitgewerkt zodat u inzicht krijgt in hoe u dit kan toepassen binnen de eigen organisatie. In deze opleiding wordt bijzonder veel belang gehecht aan interactie en het delen van ervaringen en best practices. De opleiding leunt dus eerder aan bij een interactieve coaching dan een louter theoretische toelichting.

Affiliate logo - MoR Amelior biedt deze MoR®-training aan i.s.m. 'HWP Consulting BV', een geaccrediteerde trainingsorganisatie van MoR®.
M_o_R® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited, gebruikt met de toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden. 

Wat is het resultaat in uw dagelijks werkveld?

Waar de foundation eerder de nadruk legt op het toepassen van risk management, richt de practitioner zich meer op het implementeren van van risk management binnen een organisatie.
 
Na het volgen van deze opleidiing kan de deelnemer:
 • het M_o_R® raamwerk toepassen op een bestaande case
 • omgaan met diverse technieken
 • de verschillende specialisaties inhoudelijk situeren
 • de organisatie sturen bij het uitbouwen van een risicocultuur
 • het M_o_R® practitioner examen met succes afleggen

Voor wie?

Deze opleiding richt zich tot:
 • het middel en hoger management
 • risk managers binnen de organisatie die verantwoordelijkheid dragen om risicomanagement binnen de organisatie te implementeren
Opmerking: alumni van onze basisopleiding Management of risk (MoR®): Foundation genieten van 20% korting op deze vervolgopleiding. Gelieve bij uw inschrijving in het tekstvak 'opmerkingen' te vermelden dat u een oud-cursist bent van de basisopleiding 'Management of risk (MoR®): Foundation' van Amelior.

Programma

Tijdens de opleiding worden volgende thema's belicht:
 • De relatie tussen de vier elementen van het M_o_R® raamwerk
 • Toepassen van de M_o_R® principes, aanpak, processen en technieken
 • Reviewen van aanbevelingen over M_o_R® in organisaties
 • Opstellen en beoordelen van M_o_R® documenten
 • Examentraining

Voorkennis?

De deelnemer dient geslaagd te zijn voor het M_o_R® foundation examen. 

Het M_o_R® foundation kan ook via Amelior worden afgelegd. Meer informatie kan u vinden via deze link.

Trainer

Doolaege Sim

Sim DOOLAEGE is MSc Risk Management en behaalde o.a. de attesten Preventieadviseur Niveau I en Veiligheidsadviseur Gevaarlijke Stoffen. Vanuit een doorgedreven terreinervaring als leidinggevende binnen de hulpverlening en als ambtenaar noodplanning heeft hij diverse instellingen en organisaties ondersteund bij het opmaken en implementeren van nood- en rampenplannen. Als Preventieadviseur werkte hij binnen een multinational mee aan de nieuwe veiligheidsstandaarden voor zowel binnen- als buitenland. Daarnaast geeft hij als manager en coach ondersteuning aan bedrijven bij het optimaliseren van hun organisatie. Als echte people manager zorgt zijn grenzeloze gedrevenheid voor het verschil.

Praktisch

Duur: 2 dagen en een halve dag
Start op: dinsdag 15 oktober 2019, Sint-Niklaas
Inschrijven
Prijs: vanaf €1170

Inlichtingen

"Ik neem graag met u contact op voor meer info, als u mij via onderstaande knop uw gegevens bezorgt. U kan me ook gerust bellen."

Laura VANNESTE
+32 (0)56 24 16 03

Contacteer mij

Inschrijven

Data Plaats
dinsdag 15, 22 oktober van 09u00 tot 17u00, 5 november 2019, van 9u tot 12u30

Deze sessie zal gegeven worden in het Engels. 
Het examen wordt afgelegd op 5 november.
Serwir Sint-Niklaas
Koningin Astridlaan 57, 9100 Sint-Niklaas
Tel.: +32(0)3 778 05 11
Klik hier voor een plannetje
Toon op kaart
Prijs

  Lid Amelior Not for profit lid1 Niet-lid
Voordeelprijs bij inschrijving voor 15 sep 2019 €1350 €1170 €1530
Prijs €1500 €1300 €1700

 • 1 Deze prijs is enkel geldig voor onderwijs- en overheidsinstellingen en welzijns- en gezondheidsorganisaties die lid zijn van Amelior.

  Alle prijzen zijn inclusief lunch (uitgezonderd bij halve dag en avondseminaries), koffiepauzes, verfrissingen, syllabus en schrijfgerei. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

  KORTING :

  Schrijf in met collega’s voor een open opleiding en elke tweede, derde, enz... deelnemer krijgt 20% korting. Lees meer...

  Ook leden betalen aanzienlijk minder zoals u ziet. Meer weten over het lidmaatschap ? KLIK HIER.

 • Amelior is een geregistreerde dienstverlener binnen de KMO-portefeuille. Dit betekent dat een opleiding voor 30% of 40% wordt betaald door de Vlaamse Gemeenschap, mits u aan de voorwaarden voldoet en ten laatste 14 dagen na startdatum de aanvraag indient. Interessant! Meer info over de voorwaarden en modaliteiten vindt u hier of op de betreffende site. Het erkenningsnummer van Amelior voor open opleidingen is: DV.O104132
 • Hou er echter wel rekening mee dat een bedrag van €35 voor de catering niet met de KMO-portefeuille kan worden vergoed. Dit dient u af te trekken bij de aanvraag van uw subsidie.Bij twijfel of onduidelijkheid, neem contact met ons op.
 • Bovendien komen het overgrote deel van opleidingen in aanmerking voor steun van Alimento (van toepassing op bedrijven uit de voedingsindustrie).
 • Amelior biedt tot slot advies en volumekorting aan organisaties die een substantieel deel van hun opleidingsinvesteringen bij ons willen plaatsen. Contacteer ons via info@amelior.be of het contactformulier. We maken graag met u een afspraak om de juiste keuzes te maken uit het aanbod en om voordelige tarieven af te spreken.
Heeft u een aantal medewerkers die deze training zouden kunnen volgen? U bepaalt volledig zelf waar en wanneer u deze opleiding organiseert, als u kiest voor een incompany training. Ook de inhoud en desgewenst de taal kan eventueel afgestemd worden op uw noden.

Incompany trainingen bieden u een aantal klantgerichte voordelen:
 • economisch interessanter;
 • training op maat: oefeningen, voorbeelden en praktijkgevallen uit uw bedrijf;
 • flexibiliteit qua organisatie: plaats en tijdstip worden afgesproken;
 • mogelijkheid om de opleiding eventueel in een andere taal aan te bieden.

Meer info aanvragen kan u hier