Communicatieve coachingsessies

Communicatieve oefensessies

Heeft u bepaalde zaken die u eens zou willen aankaarten/bespreken omtrent uw communicatievaardigheden, maar weet u niet goed op welke manier en of dit wel wenselijk is?
Op vraag van alumni van onze communicatieopleidingen voorzien wij deze coachingsessie om u verder te begeleiden in uw groeiproces omtrent dit thema. Breng al uw vragen, cases, situaties mee naar de training en ontvang zeer persoonlijke en praktijkgerichte feedback van onze docent.

Opmerking: bent u eerder op zoek naar een communicatietraining waarin alle fundamentele aspecten rond communicatie worden behandeld? Neem dan zeker een kijkje op de webfiche van onze opleiding communiceren met impact.

Programma

Tijdens deze coachingsessie zal er dieper ingegaan worden op de vragen, cases, concrete situaties, … van de deelnemers zelf. Dit kunnen vragen zijn rondom samenwerking, communicatie met collega’s en leidinggevenden, ...

Er wordt gewerkt zonder manual, zonder slides. Maar wel met echte verdieping en verankering, concreet en realistische cases/vragen, in een beperkte groep en een veilige setting.

Wat is het resultaat in uw dagelijks werkveld?

 • U beschikt over concrete en onmiddellijk toepasbare kapstokken en handvaten
 • U bent een pak zekerder over uw manier van communiceren door de persoonlijke feedback die u heeft ontvangen

Voor wie?

Voor iedereen die zijn communicatie een boost wil geven en op zoek is naar verdieping en aanscherping van zijn communicatievaardigheden.
Ook deelnemers die niet meer op zoek zijn naar theorieën, maar wel naar concrete kapstokken en handvaten om snel mee aan de slag te gaan zijn hier aan het juiste adres.

Trainer

Claes Ilse

Ilse CLAES was gedurende meer dan 10 jaar verbonden aan het opleidings- en adviesbureau Right Jouret Management Consultants. Ilse is voornamelijk actief op het vlak van ‘skills - & leadership trainingen’ waaronder: communicatie, assertiviteit, customer care, stressmanagement, teambuilding, emotionele intelligentie, … zowel incompany als in open opleidingsvorm.  Hierbij heeft zij honderden deelnemers getraind uit zowel multinationale als kleinere familiale ondernemingen, zoals Agfa-Gevaert, KBC, Degussa, Siemens, Telenet,.... In januari 2000 startte zij haar eigen organisatie ‘People in Motion’ op. De concretisering van haar passie: het in beweging brengen van mensen naar een grotere zelfrealisatie en een performanter functioneren binnen een organisatie.

Praktisch

Duur: een halve dag
Start op: dinsdag 15 december 2020, Zwijnaarde
donderdag 10 juni 2021, Schoten
Inschrijven
Prijs: vanaf €320

Inlichtingen

"Ik neem graag met u contact op voor meer info, als u mij via onderstaande knop uw gegevens bezorgt. U kan me ook gerust bellen."

Laura VANNESTE
+32 (0)56 24 16 03

Contacteer mij

Inschrijven

Data Plaats
dinsdag 15 december 2020, van 09u00 tot 12u30
3Square
Rijvisschestraat 124, 9052 Zwijnaarde
Tel.: 09/248 10 00
Klik hier voor een plannetje
Toon op kaart
donderdag 10 juni 2021, van 09u00 tot 12u30
KMO Business Center
Brechtsebaan 30, 2900 Schoten
Tel.: 03 550 80 11
parkeergelegenheid bij het Sportpark op 450m van het Business Center

Toon op kaart
Prijs

  Lid Amelior Not for profit lid1 Niet-lid
Prijs €360 €320 €425

 • 1 Deze prijs is enkel geldig voor onderwijs- en overheidsinstellingen en welzijns- en gezondheidsorganisaties die lid zijn van Amelior.

  Alle prijzen zijn inclusief lunch (uitgezonderd bij halve dag en avondseminaries), koffiepauzes, verfrissingen, syllabus en schrijfgerei. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

  KORTING :

  Schrijf in met collega’s voor een open opleiding en elke tweede, derde, enz... deelnemer krijgt 20% korting. Lees meer...

  Ook leden betalen aanzienlijk minder zoals u ziet. Meer weten over het lidmaatschap ? KLIK HIER.

 • Amelior is een geregistreerde dienstverlener binnen de KMO-portefeuille. Dit betekent dat een opleiding voor 30% of 40% wordt betaald door de Vlaamse Gemeenschap, mits u aan de voorwaarden voldoet en ten laatste 14 dagen na startdatum de aanvraag indient. Interessant! Meer info over de voorwaarden en modaliteiten vindt u hier of op de betreffende site. Het erkenningsnummer van Amelior voor open opleidingen is: DV.O104132 LET OP! De overheid besliste dat je voor de opleidingen rond Insights, MBTI en TDI geen gebruik meer zal kunnen maken van de KMO-portefeuille vanaf 1 juli 2020.
 • Bovendien komen het overgrote deel van opleidingen in aanmerking voor steun van Alimento (van toepassing op bedrijven uit de voedingsindustrie).
 • Amelior biedt tot slot advies en volumekorting aan organisaties die een substantieel deel van hun opleidingsinvesteringen bij ons willen plaatsen. Contacteer ons via info@amelior.be of het contactformulier. We maken graag met u een afspraak om de juiste keuzes te maken uit het aanbod en om voordelige tarieven af te spreken.
Heeft u een aantal medewerkers die deze training zouden kunnen volgen? U bepaalt volledig zelf waar en wanneer u deze opleiding organiseert, als u kiest voor een incompany training. Ook de inhoud en desgewenst de taal kan eventueel afgestemd worden op uw noden.

Incompany trainingen bieden u een aantal klantgerichte voordelen:
 • economisch interessanter;
 • training op maat: oefeningen, voorbeelden en praktijkgevallen uit uw bedrijf;
 • flexibiliteit qua organisatie: plaats en tijdstip worden afgesproken;
 • mogelijkheid om de opleiding eventueel in een andere taal aan te bieden.

Meer info aanvragen kan u hier