RapidMooc videobooth

Videoboodschappen zijn niet meer weg te denken uit onze bedrijfscommunicatie. Zeker nu fysieke samenkomsten door Corona niet of nauwelijks mogelijk zijn, wordt volop via video gecommuniceerd. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos! Denk maar aan het opleiden van collega's, promo-filmpjes voor sociale media, het toelichten van verslagen en rapporten of zelfs het onboarden van een nieuwe medewerker. Het vervelende is natuurlijk dat het telkens een dure aangelegenheid is om een professionele cameraploeg met dito uitrusting te huren. En wat als u later snel even een retake wil doen? Duur en omslachtig dus.

een video opnemen voor het opleiden van collega's

promo-filmpjes opnemen voor mijn website of sociale media

verslagen en rapporten toelichten

een videobooschap opnemen voor de medewerkers of nieuwe collega's

Amelior kan u een goedkoper, maar minstens even professioneel alternatief aanbieden: de RapidMooc!

RapidMooc is een zelfbedienings videobooth die het mogelijk maakt om elke presentatie om te zetten in een video. Zo biedt RapidMooc u de mogelijkheid om kwaliteitsvolle video’s te creëren op een eenvoudige manier, waarbij u geen expert hoeft te zijn in de technische kant van zaken.

U  heeft de controle volledig zelf in handen. Dankzij RapidMooc helpt u de digitale transformatie van uw bedrijf te versnellen. Denk maar aan alle aspecten in uw bedrijf waar het van pas zou komen: opleiding, personeelszaken, communicatie, verkoop, marketing, digitale transformatie, etc.

Ja, ik wil een offerte of meer info over het huren van de Rapidmooc
videobooth

Rapidmooc legt de kracht van eindeloze videomogelijkheden in uw handen. Aarzel dus zeker niet om onderstaand formulier in te vullen. We bezorgen u graag bijkomende informatie!

Op het einde van de opname beschikt u direct over uw video. Let wel, Amelior doet geen montage

Bekijk een voorbeeld van een opgenomen video met de RapidMooc

Heeft u nog vragen of ontvangt u graag een offerte?

Enkel indien u wenst telefonisch gecontacteerd te worden
Pascal Anckaert
Pascal Anckaert
Managing Director