Strategie en leiderschap

Uw medewerkers hebben moeite uw strategie eenduidig na te vertellen.

Het is niet altijd duidelijk welke criteria gebruikt kunnen worden om beslissingen op te baseren.

Uw omgeving is continu in beweging, waardoor u moeilijk koers kan houden.

U heeft het gevoel dat de medewerkers zich te weinig engageren voor uw doelstellingen.

Uw leidinggevenden zijn prima inhoudelijke experten, maar krijgen hun teams niet écht mee.

Herkenbaar?

Als u dit herkent, dan kunnen we helpen, met het verfijnen van uw strategie en het trainen en coachen van uw leidinggevenden.

wij helpen u graag verder bij het zoeken naar een oplossing op maat.

strategie en leiderschap

Leiderschap, niet alleen aan de top

Als het gaat over leiderschap, dan kijkt men naar de top van de organisatie, en terecht. Maar leiderschap dient zich te manifesteren op elk niveau van de organisatie. Dan ontstaat een inspirerende bedrijfscultuur en kan een organisatie snel groeien.

Als leidinggevende van een groep medewerkers draagt men bij tot de ontwikkeling van een organisatie, in lijn met een strategie. Daarvoor moet men stevig in de schoenen staan. Medewerkers beschikken op vandaag immers over een sterke persoonlijkheid,  verstaan hun vak en zijn in diverse gevallen in staat om zichzelf aan te sturen.  

Amelior ondersteunt leidinggevenden met training, coaching en gericht advies op vlak van people management. We kennen de theorieën en modellen, maar vertalen die naar uw praktijk en stijl. 

Verwacht van Amelior

  • Generalisten en Specialisten met jarenlange praktijkervaring
  • Een veelheid aan complementaire expertises
  • Gegarandeerde continuïteit dankzij een sterk netwerk
  • Co-creatie bij het inspireren, optimaliseren en aanwenden van het potentieel van uw medewerkers, teams en organisatie.

Ik help u graag verder

Pascal Anckaert
Pascal Anckaert
Managing Director

Onze experten

Kathleen De Rycke

Ik was voorheen wetenschappelijk medewerker aan de Universiteit Gent en zelfstandig consultant HRM & coach van individuen en teams. Sedert 2010 ben ik werkzaam als Senior Consultant ‘People Management’ bij Amelior.
Ik bouwde op vlak van HRM en Psychosociaal welzijn een ruime expertise op tijdens mijn voorbije werkervaringen. Gezondheidszorg, universitaire en algemene ziekenhuizen, openbare besturen, pharmaceutische industrie .. zijn sectoren waar ik heel wat ervaring opdeed inzake HRM, stressmanagement, teamontwikkeling, communicatie, motivatie, leiding geven, change management…

Meer informatie
ir. Francis Mañas

Ik ben van opleiding Burgerlijk Ingenieur. Naast een Master of Business Administration (KUL) volgde ik nog tal van andere cursussen, onder meer aan de Vlerick Leuven Gent Management School, de RUG en Amelior. Als Senior Managementconsultant bij Amelior ben ik heel sterk begaan met het verbeteren van de werking van organisaties waarbij strategie, (sleutel)processen, indicatoren en kennismanagement centraal staan. Daarnaast begeleidde ik oa. diverse overheidsorganisaties bij een CAF zelfevaluatie.

Meer informatie
Marc Raes

Ik ben een Senior Change Leader, Consultant, Interim Manager en Coach. Mijn passie is mensen te enthousiasmeren door hun competenties en inzichten in zichzelf en hun omgeving te verruimen. Mijn aanpak hierbij is altijd interactief, engagerend, pragmatisch en steeds gefundeerd op solide conceptuele inzichten en praktische ervaringen. Ik bouwde hiervoor op meer dan 20 jaar business ervaring als Senior Executive in Finance, HR, Procurement, Commercial, Business Process Management, Change Management en General Management in een industriële/service en FMCG (fast moving consumer goods) omgeving. Heel mijn traject is doorweven met een uitgesproken engagement in Coaching en Mentoring waarvoor ik ook geaccrediteerd ben door the Sheffield Hallam University. Ik ben Expert in Innovative Organisational Design (Flanders Synergy). Alsook geaccrediteerde Insights Practitioner, MBTI - TDI Practitioner, Investors in People Specialist en lid van 'The Professional Mentor'.

Meer informatie
Annelies Kimpe

Ik behaalde een master in de Toegepaste Taalkunde en vulde dit diploma aan met een Pedagogische Bekwaamheid. Na jaren werkzaam te zijn geweest als Assistant Corporate Communication bij de Picanol Group (Ieper), maakte ik in 2009 de overstap naar Amelior. Daar ben ik werkzaam als trainer/consultant binnen het domein People, waar ik mijn expertise op vlak van time management, presenteren en vergaderen... dagdagelijks benut in zowel profit als not-for-profit organisaties.

Meer informatie