Amelior hernieuwt Investors in People erkenning

januari 2010

Amelior is op 14 december 2009 voor een nieuwe periode van drie jaar erkend als IiP-organisatie.

Als organisatie die anderen helpt bij het implementeren van de principes van Investors in People, het internationale keurmerk voor strategisch personeelsbeleid, vinden we het maar normaal dat we de regels van de kunst ook zelf volgen.

We zijn dan ook uitermate verheugd dat de assessoren van het International Quality Center, Amelior op 14 december 2009 voor een nieuwe periode van drie jaar erkend hebben als IiP-organisatie.

Zo staan we ook in 2010 klaar om de Belgische organisaties te adviseren en te ondersteunen, niet vanuit een puur theoretische rol maar gepokt en gemazeld in de eigen praktijk. Op deze manier proberen we onze leidende rol in België verder te versterken en u als uw IiP-specialist ten dienste te staan.

Voor alle informatie omtrent dit uitstekende instrument om uw mensen centraal te stellen en hen in optimale omstandigheden te wapenen tegen de uitdagingen die er ook ongetwijfeld in 2010 staan aan te komen, kan u vrijblijvend contact opnemen met onze IiP-specialisten.

Pascal Engels is specialist people management. Hij heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden en trainen van organisaties op alle aspecten van people management (zowel systemen, methodieken en vaardigheden). Hij is eveneens managing director van Investors in People België waar hij instaat voor begeleiding en certificering van organisaties naar deze standaard voor hoge performantie. Daarnaast heeft hij ook reeds jarenlange ervaring in het begeleiden van organisaties bij de opzet en het onderhoud van kwaliteitsmanagementsystemen (ISO 9001; kwaliteitshandboeken diverse overheden). 

 


Lees hier andere artikels van deze auteur...

Contacteer de auteur...