Investeer in jong talent

Het is nu het moment om het anders, beter te doen, om je “business” klaart te stomen voor de volgende 10 jaar.
Zeven engagementen voor de toekomst en om het werk anders in te richten, een andere invulling en nieuwe betekenis te geven. Doe je mee? Ga je mee in een stap-voor-stap programma rond de zeven engagementen?
laptop

Investeer in jong talent

Creëer  werk dat kansen geeft aan  jong talent.

Deze crisis zal blijvende gevolgen hebben voor jongeren. Achterstand op school voor de jongsten, en anderen die vanwege de economische storingen het moeilijker hebben hun loopbaan op de rails te zetten.

Investeren in jong talent heeft ook een zakelijke impact. We hebben binnen onze IiP gemeenschap vernomen dat veel van de innovatieve nieuwe ideeën voor het aanpassen van het bedrijf afkomstig zijn van jongere teamleden, en hun passie en gedrevenheid hebben teams op de moeilijkste momenten gesterkt. Ze zijn sneller mee met de moderne technologie en kunnen de ouderen daarbij helpen.

Voor jonge mensen die de komende jaren de werkplek betreden, zullen ze moeten worstelen met unieke uitdagingen, zoals beperkingen op plaatsingen, volledig virtuele lessen en minder mogelijkheden om met leeftijdsgenoten om te gaan. "Bedrijven moeten ervoor zorgen dat ze rekruteren voor talent en potentieel, niet alleen voor examenresultaten, wanneer toegang tot onderwijs en kansen nog ongelijker is dan ooit".

Daarom, schep jobs waarin talent zich kan ontplooien!

Zo kun je dat doen:

• Leerlingstelsels worden waar mogelijk gebruikt en zijn opgezet om jonge mensen te ondersteunen, motiveren en ontwikkelen terwijl ze ‘verdienen terwijl ze leren’

• Leiders begeleiden nieuwe teamleden

• De organisatie bevordert de band met hogescholen of onderwijsinstellingen die bijdragen aan hun bedrijfstak

• Maak een actieve toekomstige talentplanning

• Zorg ervoor dat een percentage van uw personeelsbestand uit jong talent bestaat

 

Meer info?

Onze collega helpt je graag verder!

John Hendriks
John Hendriks
Senior consultant / trainer