Blog

De CO2 -prestatieladder

2020 was een jaar van ongekende veranderingen en ook heel wat onzekerheden. Zeker is dat sommige effecten van COVID-19 tijdelijk zullen zijn en van korte duur, andere zullen onze manier van leven en werken drastisch (en blijvend) veranderen. COVID-19 heeft geleid tot een gedragsverandering: focus op thuiswerken, beperkt reizen,… wat een positieve impact heeft op de energievraag. De coronacrisis lijkt de overgang naar een groene, digitale duurzame economie te versnellen, bedrijven trekken steeds vaker de kaart van duurzaamheid.
Lees meer

Interim Management, een prima oplossing als je gespecialiseerde expertise nodig hebt

In afwachting van een nieuwe labomanager schakelde Concordia Textiles interimmanager Luc Verleysen in om de leiding op zich te nemen en de ISO 17025-certificatie voor te bereiden. Hoe kijkt CEO Carl Baekelandt terug op de samenwerking?
Lees meer

“Als interimmanager breng je een frisse kijk binnen”

Of het nu is om het plotse vertrek van een leidinggevende op te vangen dan wel om een tijdelijk project in goede banen te leiden, met een interimmanager van Amelior weet je zeker dat je kennis en ervaring aan boord haalt. En zelfs meer dan dat, zo blijkt uit de getuigenis van interimmanager Luc Verleysen.
Lees meer

Maak het werk welzijn inclusief

Het is nu het moment om het anders, beter te doen, om je “business” klaart te stomen voor de volgende 10 jaar.
Zeven engagementen voor de toekomst en om het werk anders in te richten, een andere invulling en nieuwe betekenis te geven. Doe je mee? Ga je mee in een stap-voor-stap programma rond de zeven engagementen? Deze maand zoomen we in op het vijfde engagement: Maak het werk welzijn inclusief
Lees meer

Information Security Management System volgens ISO 27005 (Deel 1)

ISO 27005 biedt “Het 'waarom, wat en hoe' voor organisaties om hun informatieveiligheidsrisico's effectief te kunnen beheren in overeenstemming met de ISO 27001".
Lees meer