Blog

Mensen zijn meer dan een productiefactor

Het is nu het moment om het anders, beter te doen, om je “business” klaar te stomen voor de volgende 10 jaar. Zeven engagementen voor de toekomst en om het werk anders in te richten, een andere invulling en nieuwe betekenis te geven. Doe je mee? Ga je mee in een stap-voor-stap programma rond de zeven engagementen?
Deze maand zoomen we in op het tweede engagement: Mensen zijn meer dan een productiefactor
Lees meer

Maak het werk soepel en aanpasbaar

Het is nu het moment om het anders, beter te doen, om je “business” klaar te stomen voor de volgende 10 jaar.

Zeven engagementen voor de toekomst en om het werk anders in te richten, een andere invulling en nieuwe betekenis te geven. Ga je mee in een stap-voor-stap programma rond de zeven engagementen?

Deze maand zoomen we in op het eerste engagement: Maak het werk soepel en aanpasbaar.
Lees meer

Een harde Brexit… en de praktische implicaties voor de Belgische bedrijven op het vlak van machineveiligheid

De beslissing van de Britten om de E.U. hard, halfhard, halfzacht of zacht te verlaten heeft op het vlak van machineveiligheid ook een aantal praktische implicaties. Enerzijds heeft het gevolgen voor de Belgische machinefabrikanten die exporteren naar het Verenigd Koninkrijk (zie deel 1) en anderzijds ook voor de Belgische bedrijven die Britse machines aankopen voor hun bedrijf in de E.U.
Lees meer

Nieuw bij Amelior: WeConnect

Met de aankoop van een Barco WeConnect systeem nemen we een volgende stap naar een hybride leeromgeving. Met deze installatie kunnen we hoogwaardige en dynamische opleidingen geven op maat van uw noden.
Lees meer

N-Allo : Pilootproject bewijst waarde van Six Sigma

Contact centre N-Allo laat kwaliteit hand in hand gaan met productiviteit. Na onder begeleiding van Amelior de Six Sigma-methode voor een specifiek klantenproject te hebben toegepast, bleek die productiviteit zowat te zijn verdubbeld.
Lees meer