Waar we u bij helpen

Waar we u bij helpen

U wil betere resultaten boeken, als individu en met uw organisatie. Daarbij helpt Amelior, met een gerichte aanpak aangepast aan uw behoefte. Elke organisatie dient een aantal logische ambities na te streven om zich op een duurzame en performante manier te ontwikkelen. Amelior helpt u bij het beheersen en verbeteren van uw organisatie. Dit gaat hand in hand met het inspireren en enthousiasmeren van uw medewerkers.

Bij Amelior kan u LEREN.
Indien gewenst helpen we u met raad en daad bij het VERBETEREN.
Het hoogste doel is het LEREN VERBETEREN, zodat u op eigen kracht en op een structurele manier stappen vooruit blijft zetten naar excellentie.

Learning & Development

U kan Amelior inschakelen als kennispartner die uw medewerkers en uw organisatie vaardigheden en kennis bijbrengt, zodat u zelf aan de slag kan. U bent op zoek naar een partner die praktijkgericht werkt, met moderne interactieve lesmethodes en die de vinger aan de pols heeft van wat actueel en innovatief is. Dat is precies waarop Amelior zich wil onderscheiden op vlak van Learning & Development, dit zowel via open als bedrijfsinterne training, ook in het Frans en Engels.

Consultancy

Amelior gaat ook een stap verder en biedt via het team van ervaren consultants ondersteuning ter plaatse bij het realiseren van concrete projecten in uw organisatie. U wil hands-on consultants die niet alleen hun materie KENNEN, maar het ook KUNNEN implementeren in de praktijk. Daarnaast zoekt u een partner die continuïteit biedt, ondersteuning op diverse terreinen en in de verschillende fases van de ontwikkeling van u organisatie. Met een team van senior consultants die allen ervaring hebben in hun werkveld staan we hiervoor garant. U bepaalt zelf de aard van ondersteuning, gaande van coaching tot advies bij implementatie tot het overnemen van taken in uw organisatie door de experts van Amelior.

Interne audit

U kan ook op onze experten beroep doen om uw interne audits te versterken of zelfs uit te besteden, zodat u zich kan focussen op uw kerntaken. Onze ervaring en gestructureerde aanpak garandeert dat uw interne audits meerwaarde creëren en niet alleen een uitgevoerde verplichting. U kan bij ons terecht voor interne audits in het kader van een veelheid van normen en management systemen.
Vijf kernterreinen
Amelior is gespecialiseerd in vijf complementaire en elkaar versterkende management domeinen, namelijk deze waarin de attitude van medewerkers belangrijk is.

Kwaliteitszorg helpt u beter in te spelen op de wensen van klanten en met uw processen waarde te creëren voor uw stakeholders. Amelior staat u bij in alle aspecten van kwaliteitsmanagement en procesverbetering.
Hier vindt u meer informatie.

Wanneer u investeert in veiligheid en welzijn op het werk, gaat ook het welzijn van uw organisatie erop vooruit. We bieden trainingen, advies en begeleiding in preventie, risicobeleid, compliance, veilig gedrag, etc.
Hier vindt u meer ...

Aandacht voor het milieu is een voorwaarde voor het langetermijnsucces van uw onderneming. Amelior traint en begeleidt u in milieumanagement, milieucommunicatie en milieuwetgeving.
Meer weten?

Organisaties die echt geloven in de kracht van hun mensen en die dit potentieel duurzaam beheren zijn de succesbedrijven van vandaag en morgen. Ons aanbod omvat people management, people development en people skills.
Hier vindt u oplossingen voor uw people management.

Goed management is essentieel voor de continuïteit van uw organisatie. Resultaten zijn afhankelijk van uw missie, visie én strategie. Voor managementtechnieken en –tools bent u bij Amelior aan het goede adres.
Meer info ...

Een beetje geschiedenis
Amelior vzw is opgericht in 1971 door een aantal managers die hun passie voor kwaliteitsmanagement wilden delen met het Vlaamse bedrijfsleven. Wat begon als een passie en hobby van enkele bevlogen individuen is uitgemond in een professionele organisatie die decennia later nog steeds ten dienste staat van het bedrijfsleven.
Vandaag zijn we nog steeds gepassioneerd door kwalitatief hoogstaand management en helpen we via opleiding, audit , advies en begeleiding ondernemingen en instellingen efficiënte managementsystemen te ontwikkelen, te implementeren en te verbeteren.
Amelior mag zowel grote ondernemingen als KMO’s, zowel dienstenorganisaties als productiebedrijven tot de tevreden klantenkring rekenen. Dat Amelior een betrouwbare partner is, wordt voorts bewezen door de verschillende projecten die we mogen uitvoeren in opdracht van zowel de lokale, regionale, federale als Europese overheden.

Erkenning

De belangrijkste erkenning komt van u, onze klant. Dagdagelijks stellen managers hun vertrouwen in Amelior, en daar doen we het uiteindelijk voor. De kwaliteit die Amelior levert, wordt verder bewezen door diverse erkenningen door onafhankelijke externen.

 

ISO 9001 gecertificeerd
  q*for erkend
kmo-portefeuille lid van federgon

Het kwaliteitssysteem van Amelior is uiteraard ISO 9001 gecertificeerd en dat sedert 1995. De klantentevredenheidslabel Q*For is dan ook een logisch gevolg.
Dit zijn alvast meer dan genoeg redenen om in aanmerking te komen voor subsidiëring via de KMO-portefeuille. En daar profiteert u van.
Amelior maakt dus werk van zijn processen en zijn klanten maar ook van zijn medewerkers. Vandaar dat we met trots het Investors-in-People logo dragen.
Om zich te profileren als partner voor inzetbaarheid en professionele ontwikkeling is Amelior ook lid van Federgon Opleiding: federatie van de private opleidingsoperatoren.