Maak het werk groener en duurzamer

Het is nu het moment om het anders, beter te doen, om je “business” klaart te stomen voor de volgende 10 jaar.
Zeven engagementen voor de toekomst en om het werk anders in te richten, een andere invulling en nieuwe betekenis te geven. Doe je mee? Ga je mee in een stap-voor-stap programma rond de zeven engagementen?
duurzaam werken

Maak het werk groener en duurzamer

Deze crisis heeft veel trends versneld, maar het is onduidelijk of een echte en duurzame vermindering van de CO2-uitstoot daar een van zal zijn. In 2020 was de uitstoot volgens schattingen wereldwijd met 7% verminderd ten opzichte van 2019. Nu de economieën zich beginnen te herstellen, zullen we ofwel terugkijken op 2019 als de wereldwijde piek voor emissies, of als een tijdelijke onderbreking in een aanhoudende klim.

Bedrijven kunnen invloed uitoefenen op wat er daarna gebeurt, door meer mensen aan te moedigen om vanuit huis te werken, vergaderingen virtueel te houden in plaats van afstanden af te leggen en bewust te investeren in en ondersteunen van andere groene bedrijven. Leiders zullen moeten samenwerken om toeleveringsketens 'schoner' te maken en moeten samenwerken met regeringen om van dit herstel het begin te maken van een aanhoudende daling van industriële schade aan het milieu.

We vragen je om samen met ons werk groener en duurzamer te maken.

Hoe spelen we dat klaar?

• Onder de loep nemen en minimaliseren van de milieu-impact van uw bedrijf en werkplek

• Streven naar voortdurende verbetering en committeren aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk

• Dit relevant maken voor alledaagse keuzes en beslissingen over de manier van werken en het gebruik van middelen.

• Het aannemen van relevante accreditaties om de beste praktijken te waarborgen (bijv.ISO14001)

• Uw toeleveringsketen aanzetten om ook dezelfde groene normen na te streven

 

We zijn gepassioneerd door het verbeteren van het leven van mensen door middel van werk. Als mensen betrokken en ondersteund worden op het werk, gaan ze gelukkiger naar huis en wordt hun ruimere leven verrijkt. Na verloop van tijd zorgt dat voor een gelukkiger en gezondere samenleving.

We weten dat deze verplichtingen misschien behoorlijk uitdagend lijken, maar het starten van kleine en aanhoudende veranderingen is voldoende om het traject in te zetten. En als we dat doen met de drie miljard mensen die werkzaam over de hele wereld…

Meer info?

Onze collega helpt je graag verder!

John Hendriks
John Hendriks
Senior consultant / trainer