Getuigenissen

De cursus "Basisvaardigheden voor leidinggevende" geeft me de kans om me te laten groeien in mijn functie. Marc Raes is erin geslaagd mijn manier van kijken naar 'leidinggeven', 180° om te draaien.
Testimonial
Daphne Staelens
Diensthoofd boekhouding, OCMW Gent - Financiën, Wnd.
De Lean Manufacturing Expert opleiding was een interessant en nuttig lessenpakket met voldoende variatie tussen theorie en praktijk. Een aanrader voor iedereen die op de een of andere manier in contact komt met productie en wil streven naar verbetering.
Testimonial
Bart De Clercq
Senior SPM Engineer, Supplier Production Management Department Purchasing Division, Veltion
Samen met de collega-cursisten volgde ik zowel de basisopleiding als de specialisatie-opleiding PA niveau 2 bij Amelior. Je krijgt er een no-nonsense opleiding met een duidelijk praktische insteek. De zeer up-to-date leerstof wordt gegeven door een zeer uitgebreid netwerk van docenten en specialisten. Alhoewel de opleiding wel een inspanning, naast je reeds drukke bestaan vraagt, is deze opleiding in deze instelling zeker een aanrader!"
Testimonial
Franky Meurisse
Preventieadviseur, Magazijnier, Deknudt Mirror Works
De cursus "Leidinggevende vaardigheden voor teamleaders" is zeer praktijkgericht en je kan deze onmiddellijk gebruiken op de werkvloer. Pluspunt is dat de medecursisten collega's zijn van andere bedrijven en je alzo meerdere invalshoeken hebt.
Testimonial
Benny Verhaegen
Technik Prozessen Karosseriebau, Audi Brussel
"De opleiding heeft ertoe bijgedragen dat ik mezelf beter heb leren kennen, maar ook mijn leidinggevenden en collega's anders ben gaan bekijken. Het geeft je een beter inzicht in hoe je je baas of collega's het beste aanspreekt om tot een zo goed mogelijke samenwerking te komen. Ook leer je uit deze opleiding dat er achter een gezicht vaak meer verborgen zit dan wat het lijkt. Ik ben zeer tevreden dat ik deze opleiding mocht volgen, het is een ware 'eye-opener'."
Cursus: 'Management assistant vervolmaking naar co-manager'
Testimonial
Leda Overheul
Management assistent, TVM België
De opleiding " HRM: praktijkgerichte basisopleiding" heeft me een overzicht gegeven van de verschillende domeinen binnen HRM. Als startende human resources coördinator was dit een boeiende interactieve cursus. De goed gedocumenteerde cursus heeft z'n nut al bewezen in de dagelijkse praktijk. Alweer blijkt dat het netwerk dat men kan uitbouwen met andere cursisten en docenten van onschatbare waarde is.
Testimonial
Marika Maton
HR Coördinator, Libeert
"Deze cursus is een aanrader voor iedereen!!! Positief denken en handelen is een must in deze maatschappij, in onze werk en zelfs privé omgeving. Zo kunnen we er elke dag vol energie terug tegen aan!" Cursus: 'Constructief en positief (blijven) denken en handelen'
Testimonial
Stijn Duplacie
Productiemanager, Aveve
Ik heb genoten van de opleiding tot vertrouwenspersoon. De organisatie, opvolging verliep fantastisch. Het kader was ideaal en de docenten waren van een hoogstaand niveau. De interactie was voortreffelijk en hield de aandacht scherp zodat er een warme band ontstond tussen docent en cursisten onderling. De “materie” was zowel professioneel als in de privésfeer bruikbaar en dat in toch wel een extra troef van deze interessante opleiding."
Testimonial
Johan Vanderjeugt
Preventiemedewerker, Wienerberger, Divisie Kortemark
"Zeer goede en zeer bruikbare opleiding rond alle facetten van communicatie. Franky is een autoriteit die de cursus perfect brengt."
Cursus: 'Communiceren met impact'
Testimonial
Matti De Roeck
High performance material production supervisor - glass fiber, Lanxess
"De belangrijkste momenten uit verkoopscontacten op hoog niveau werden heel natuurlijk overgebracht, o.m. door rollenspelen. Geen saaie theorie, maar doorleefde praktijkvoorbeelden en een scheutje frisse humor. Bij mijn gesprekken pas ik nu een aantal eenvoudige technieken toe, die me veel tijd en ergernis besparen." Cursus: 'Succesvol verkopen doe je zo'
Testimonial
Steven Duytschaever
Senior account manager, Easyfairs