Vacature consultant

Heb je, na een eerste werkervaring, goesting om je blik op het werkveld te verruimen en actief bij te dragen aan ‘elke dag verbeteren’?

Jouw uitdaging

Als consultant verdeel je je tijd en aandacht over:

  • Begeleiden van klanten bij hun verbeterprojecten binnen onze kern-kennisdomeinen Kwaliteit, Veiligheid, Milieu, Procesverbetering en Leiderschap. Na analyse van de klantenbehoeften &-uitdagingen stel je adequate oplossingen voor die je zelf mee stuurt en implementeert, samen met je collega’s.
     
  • Verzorgen van trainingen: vanuit jouw expertise en didactische vaardigheden geef je trainingen, workshops, informatiesessies in ons open opleidingsaanbod en op maat van de klant.
     
  • Kennis opdoen, ontwikkelen en delen, zowel intern als extern, om uit te groeien tot een expert in je domein, met didactische en commerciële flair.
Over ons

Jouw profiel en talenten

Het spreekt voor zich dat ervaring als consultant of trainer mooi meegenomen is, maar het is niet noodzakelijk. Wel verwachten we dat je een opleiding op masterniveau op zak hebt, en al kan  terugkijken op enkele jaren werkervaring. Genoot je daarnaast ook reeds een bijkomende opleiding in onze kerndomeinen (preventie-adviseur, kwaliteits- of milieucoördinator)? Helemaal top! Indien niet, verwachten we wel dat je ons kan overtuigen van je passie voor deze domeinen, van concrete werkervaring erin en van bereidheid je bij te scholen.

Daarnaast ben je een ‘people person’ en een teamplayer: overbrengen van kennis naar anderen geeft je energie, en actief luisteren en je inleven in de situatie van de klanten vormen je 2de natuur.

Je bent, kortom, gedreven, hebt een open blik, en combineert je communicatieve, commerciële en vakspecifieke talenten om efficiënt en doelgericht resultaten neer te zetten waar de klanten, het Amelior team en jij zelf beter van worden.

Teamontwikkeling - doelgroep

Wat kan je van Amelior verwachten

In ruil voor je inzet, flexibiliteit en passie kan je rekenen op aangename werkomstandigheden (eigen agendabeheer, telewerk… ) en een sterke ondersteuning. Uiteraard voorzien we in de nodige ontplooiingskansen binnen een stabiele organisatie met goede faam en een uitgebreid netwerk van contacten binnen de bedrijfswereld. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

wellbeing at work

Herken je jezelf in dit profiel?

Aarzel niet om te solliciteren.
We verwachten je kandidatuurstelling bij Amelior, Beneluxpark 1 te 8500 Kortrijk, t.a.v. Pascal Anckaert.
Of via e-mail naar pa@amelior.be

Pascal Anckaert
Pascal Anckaert
Managing Director