Amelior gaat markt met ISO 13485, ISO 27001 en Aerospace trainingen van BSI bedienen

juli 2016

Amelior breidt haar training portfolio uit met diverse leergangen die door het British Standards Institution (BSI) worden verzorgd.

De leergang Aerospace bevat een training EN 9100 Implementatie, Intern auditen en een Lead Auditor training.

De leergang ISO 27001 Informatiebeveiliging bestaat uit een training Introductie, Implementatie en Intern auditor.

Voor de ISO 13485 trainingen worden de introductie, transitie en intern auditor training aangeboden.

De trainingen staan vanaf september 2016 in Gent ingepland.

Zowel Amelior als BSI bieden al een uitgebreide portfolio aan voor Belgische relaties en klanten. De belangrijkste activiteitsdomeinen van Amelior zijn Kwaliteit, Management, Veiligheid/Welzijn op het werk, Milieu & Energie en People management. BSI verzorgt als normalisatie-instituut diverse normgerelateerde trainingen op het vlak van managementsystemen.

De visies van beide kennisinstituten sluiten goed op elkaar aan. Amelior wil toonaangevend zijn in het ondersteunen van organisaties op weg naar ‘sustainable excellence'. BSI heeft als slogan …Making excellence a habit!

Amelior zocht en vond in BSI een trainingspartner met de nodige ervaring en reputatie. Als normalisatie-instituut en geaccrediteerde certificatie-instelling kan BSI trainingen leveren met herkenbare voorbeelden uit de certificatiepraktijk. Het BSI trainingsmateriaal is ontwikkeld door het BSI hoofdkantoor in Engeland. Door de centrale rol van BSI in de commissie waarin de norm tot stand is gekomen, bevat het materiaal informatie uit eerste hand. De combinatie van het state of the art materiaal, waarin verschillende leertechnieken en (groeps)opdrachten zijn verwerkt, met de praktische ervaring van de trainer verhoogt het kennisniveau van de deelnemers en de mogelijkheid om deze kennis in de eigen organisatie direct toe te passen.

Meer informatie over de ISO 13485, ISO 27001 en Aerospace trainingen, ga naar: ·

Contactgegevens Amelior
Karin Bastiaannet
Manager vormings- en trainingsprogramma's
T. 0032-(0)56232066
kb@amelior.be


Contactgegevens BSI Training Academy
Mark Leenaers
Training Business Manager Benelux en Scandinavië
T. 0031-(0)615883062
mark.leenaers@bsigroup.com

 

Karin BASTIAANNET is manager vormings- en trainingsprogramma’s bij Amelior.


Lees hier andere artikels van deze auteur...

Contacteer de auteur...

Op de hoogte blijven van onze opleidingen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Recente blogs

12/11/2019 - Amelior

Financial Management Expert Program - een cursist vertelt

Stephan Stremeersch is postdoctoraal onderzoeker aan de Universiteit van Gent. In zijn huidige functie is hij vooral bezig met research in de farmaceutische sector, maar er zijn grote plannen. Stephan is betrokken bij een spin-off van een van de huidige projecten bij de UGent. Hij is een kei in zijn vakgebied maar de economische achtergrond mocht wat steviger zijn, vond hijzelf: “Ik zocht specifiek een opleiding die me een sterke kennis in financieel management zou geven. Een hands-on ervaring waarmee ik onmiddellijk aan de slag kon. Online kwam ik bij Amelior uit. Toen ook nog een collega Amelior aanbeval, wist ik wel dat het goed zat.”

26/09/2019 - Libbrecht Jan

Statistische software kiezen: JMP of Minitab?

Wie af en toe beroep doet op statistiek om inzicht te verwerven in data, zal al vastgesteld hebben dat Excel geen statistisch pakket is. Niet alleen is de standaard beschikbare “Analysis ToolPak” invoegtoepassing in Excel door weinigen gekend, maar vooral op het vlak van visualisatie, interpretatie en diepgang qua statistiek blijft de Excel gebruiker op zijn honger. Op de markt van statistische software is er een ruim aanbod aan degelijke pakketten. Twee daarvan zijn prominent aanwezig in de bedrijfswereld: Minitab en JMP.

17/09/2019 - Anckaert Pascal

Nieuw kwaliteits-en registratiemodel opent de deur naar 28 steunmaatregelen van de Vlaamse Overheid

Wie beroep wil doen op subsidies of steunmaatregelen vanuit het Departement Werk en Sociale Economie van de Vlaamse Overheid (WSE), Syntra Vlaanderen of VDAB, moet vanaf september 2019 werk maken van het voldoen aan het nieuwe kwaliteits- en registratiemodel dat vanaf dan in voege treedt.