Amelior blog betreffende People development skills: "Persoonlijke ontwikkeling"

Smartphone? Tablet? PC?

In de huidige mobiele wereld worden we om de oren geslagen met PC's, tablets en smartphones. Wie ziet door het bos nog de bomen? Welk instrument is nu het meest ideale om een job goed te kunnen uitoefenen? En moeten we een verschil maken tussen commerciële mensen, managers, IT-ers en andere profielen?

08/03/2013 - De Sutter Joris

Met time management naar meer efficiëntie

Time management was een tijdlang een ‘buzz word' in het bedrijfsleven. Terecht, zo blijkt na de opleiding en begeleiding die Amelior verzorgde bij de Belgische vestiging van het bedrijf Waters.

19/10/2012 - Edelynck Frank

Bijleren op een creatieve, originele en ludieke manier

Bijleren op een creatieve, originele en ludieke manier ? Secretaressedag 2012 was daarvan het sprekende voorbeeld.

27/04/2012 - Engels Pascal

Leergang voor de professionele trainer-consultant

In deze tijden van verandering is er een enorme behoefte aan mensen die leerprocessen willen en kunnen begeleiden. De vraag naar goed opgeleide professionele trainers en consultants in alle sectoren is groot. Daarom ontwikkelde Amelior een unieke jaaropleiding.

08/03/2012 - Amelior

Beter focussen met de mindful box

Vandaag de dag moet elk van ons in zijn professionele leven aan veel eisen voldoen. Dit veroorzaakt flink wat druk. Bovendien zorgt onze omgeving voor heel wat afleiding en zijn we van nature geneigd om, terwijl we het ene probleem aan het oplossen zijn, al aan het volgende te denken. Daardoor daalt onze eficiëntie bij het realiseren van resultaten. Mindfulness kan een oplossing bieden.

10/10/2011 - Engels Pascal