Onze experten

Dirk De Paepe

Ik ben Master in Militaire- en Luchtvaartwetenschappen met een jarenlange internationale ervaring in de operationele processen van luchtvaart-, ruimtevaart- en defensiebedrijven. Ik ben in mijn loopbaan ook actief betrokken bij het implementeren, onderhouden en auditeren van managementsystemen in diverse sectoren. Hierbij hanteert ik steeds een pragmatische aanpak met aandacht voor de grootst mogelijke toegevoegde waarde voor het betrokken bedrijf.

Meer informatie
Johan Batsleer

Als voormalig competentie-manager bij Picanol te Ieper zet ik nu mijn expertise in voor onze klanten. Mijn specialisatie ligt vooral op het vlak van opleiden, begeleiden en coachen van verbeteringsteams en dit zowel op het vlak van Six Sigma, Lean als 20 Keys. Ook het in kaart brengen en optimaliseren van het menselijk potentieel is één van mijn specialiteiten. Zo begeleidde ik reeds verscheidene bedrijven bij de invoering van een programma om meer betrokkenheid te krijgen bij de medewerkers.

Meer informatie
Patrick Canoot

Als Industrieel Ingenieur werkte ik jarenlang bij Volvo Cars waar ik o.a. in de functies van Maintenance Engineer, Supervisor Onderhoud en Supervisor Productie betrokken was bij diverse toepassingen van onderhouds- en kwaliteitstechnieken en bij TPM. De laatste jaren was ik als gecertificeerd Six Sigma Black Belt ingeschakeld bij het systematisch aanpakken van chronische proces- en productproblemen. Op vandaag ben ik binnen Amelior Senior Consultant in het domein Kwaliteit en maakt ik er een uitdaging van om op zeer pragmatische wijze cursisten in de loop van opleidingstrajecten tot effectieve procesverbetering te brengen.

Meer informatie
Kathleen De Rycke

Ik was voorheen wetenschappelijk medewerker aan de Universiteit Gent en zelfstandig consultant HRM & coach van individuen en teams. Sedert 2010 ben ik werkzaam als Senior Consultant ‘People Management’ bij Amelior.
Ik bouwde op vlak van HRM en Psychosociaal welzijn een ruime expertise op tijdens mijn voorbije werkervaringen. Gezondheidszorg, universitaire en algemene ziekenhuizen, openbare besturen, pharmaceutische industrie .. zijn sectoren waar ik heel wat ervaring opdeed inzake HRM, stressmanagement, teamontwikkeling, communicatie, motivatie, leiding geven, change management...

Meer informatie
Franky De Witte

Ik ben ingenieur bouwkunde en heb een licentie in de veiligheidstechnieken niveau I. ik heb een ruime praktijkervaring als consultant in het begeleiden van bedrijven naar betere veiligheidsprestaties of het optimaliseren van het veiligheidsbeleid. Alsook een passie voor risicoanalyse en in het bijzonder machineveiligheid. Als trainer heb ik ervaring in diverse sectoren (metaalnijverheid, nutsbedrijven, openbare instellingen, voedingsindustrie, productie van verpakkingsmaterialen in kunststof, papier en karton, bouwmaterialen...).

Meer informatie
Thierry Uyttenhove

Ik ben ingenieur elektromechanica en heb een licentie in de veiligheidskunde niveau I, milieucoördinator A en risk management. Ik heb een jarenlange ervaring achter de rug als preventieadviseur, milieu­- en kwaliteitscoördinator in zowel bouw-, metaal- als chemiesector. Als senior consultant begeleid ik reeds 20 jaar organisaties bij het ontwikkelen van een geïntegreerd HSE-beleid. Met passie coach, begeleid en train ik in o.m. Behaviour Based Safety, OHSAS 18001/ISO 45001, integratie en auditing van management systemen. Als getraind lead auditor ben ik tevens interne auditor OHSAS 18001/ISO 45001 – ISO14001. ik deel mijn rijke ervaring graag met u.

Meer informatie